USD 40.80 41.15
  • USD 40.80 41.15
  • EUR 40.90 41.10
  • PLN 10.26 10.44

Відважний корсо повертається: у Луцьку презентують новий роман Поліни Кулакової

21 Травня 2024 12:50
Видавництво Discursus та Книгарня «Є» запрошують на презентацію нової книжки Поліни Кулакової. Модеруватиме зустріч Оксана Поліщук.

Поліна Кулакова – авторка популярних трилерів зі Львова. Гостросюжетний роман «Корсо», вперше опублікований у 2017 році, став одним із найпопулярніших у доробку письменниці. Відважний пес корсо дуже полюбився читачам і авторці, відтак він повертається в новому романі Поліни Кулакової «Ти не впізнаєш мене».

Презентація відбудеться 21 травня о 18:30 за адресою: м.Луцьк, вул.Лесі Українки, 30. Вхід вільний.

Про що роман

Після серії моторошних убивств минуло шість років. Здавалося б, що життя Єви нарешті владналося: тепер у неї є сім’я, друзі й новий затишний дім. Але чи всі її рани загоїлися? Чи трагічне минуле справді забуте, а темрява, яку колись посіяв у ній Садівник, не пустила коренів? Після років спокою тихі дні міста потривожені загадковим зникненням студентки. Поліція вважає, що та втекла, але після чотирьох місяців даремних пошуків усе рвучко перевертається з ніг на голову. Доки Максим розбиратиметься з власним життям і шукатиме відповіді на свої запитання, Володі доведеться з’ясувати, що ж насправді сталося зі зниклою дівчиною, і поборотися за життя тих, кого він так сильно любить.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus