USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вулиця оковитої: у Ківерцях чоловіки отруїлися сурогатом

7 Лютого 2021 13:43
25 гривень за пляшку: у Ківерцях двоє місцевих отруїлися сурогатом. Днями чоловіків знайшли на вулиці без свідомості, їх доправили до лікарні.

Виявляється, на вулиці, де знайшли любителів оковитої, можна придбати самогон на різний смак і ціну. Ймовірно, саме в одній із таких точок чоловіки і придбали пляшку оковитої. «П’яними» точками зацікавилася поліція, йдеться в сюжеті телеканалу «Аверс».

Десята година ранку, місто Ківерці. У когось день розпочався добре, а у когось не зовсім: з огляду на зовнішній вигляд та стан цих чоловіків, випили вони чимало, аж до непритомності. Місцеві, які бачать таку картину чи не щодня, викликали швидку.

І все б нічого, якби не вкрай важкий стан любителів випити, та ще й у мороз.
Обох пияків забрала швидка та доставила до Ківерцівської центральної районної лікарні. Медики розповіли, що пацієнти отруїлися невідомою речовиною, вочевидь сурогатом. Якби не місцеві, можливо, чоловіків не вдалося б урятувати.

Читати ще: У селі на Волині люди помирають від сурогату, який продає місцевий депутат

Місцеві стверджують: сурогат продають у двоповерхівці на вулиці Ватутіна.

Пан Микола уже багато років є покупцем самогону. Стверджує: купує тільки перевірений напій. Бо ж, виявляється, продавців такого добра на цій вулиці чимало.

«Я скільки п’ю, то не мучуся і нічого, – розповідає чоловік. – 12,50 – чекушка, 25 – пляшка. Дешева і толкова! 45 градусів! Я вже роки п’ю!»

Читати ще: Алкогольні «підпільники» у Луцьку: куди телефонувати, якщо у вашому будинку точка

Щойно на вулиці запримітили журналістів, сурогатна точка закрилася. Однак надовго свою діяльність місцеві «бізнесмени» не припинять. Відомо, що за цю справу взялася поліція, з’ясовують обставини. Однак, чи знайдуть винних в отруєнні людей? Бо ж поки що журналістам вдалося побачили лише черги за незаконним сурогатом, який може коштувати людям здоров’я, а то й життя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Да Показати IP 7 Лютого 2021 16:43
Да всі в долях. Тому і процвітає цей бізнес.
аватар 51 Показати IP 7 Лютого 2021 17:46
Шо за люди живуть в Киверцях ? То у них приватний морг, то у них Дорофеєнко з Гринюком , то в них на подвірї на вулиці Садовій братська могила, то в них тр ошний автобус в музеї
Вах Показати IP 7 Лютого 2021 18:00
Після такої реклами продажі різко зростуть)) Шкода що журналісти не вказали номер телефона продавця...булиб ще і інтернет замовлення..
Місцевий Показати IP 7 Лютого 2021 21:28
Саме цікаве що між двома точками продажу живе подружжя патрульних поліцейських)) Але чомусь акцент зробили на одному продавцеві, з двоповерхівки, звісно там без зв'язків чоловік. А сусідня точка *дімедрольщиця* *аптечницяя не потрапила в кадр)) а чому, тому що чоловік колишній працівник органів. Дай Боже вам))
К. лучанин до Місцевий Показати IP 8 Лютого 2021 18:58
Пиши заяву милий друже! Пиши, з фаміліями, званнями, кого і коли бачив, і буде тобі щастя.
пенсіонер Прокопчук до К. лучанин Показати IP 8 Лютого 2021 21:48
А ти спеціаліст по дибільним порадам. Поїж трохи жовтого снігу, заспокойся.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus