USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Вибух на Ковельщині: подробиці трагедії. ФОТО. ВІДЕО

29 Березня 2011 11:38
Через вибух снаряду, який жителі села Журавлине Старовижівського району Волині викопали у глині, один з чоловіків загинув.

Трагедія сталася у понеділок, 28 березня.

Того дня о 15:20 дільничний інспектор у селі Мощена Ковельського району почув вибух. Чоловік подумав, що це хтось вистрелив з рушниці і поїхав у тому напрямку.

Йому назустріч бігла місцева жителька, яка розповіла про те, що вибухнула граната і внаслідок вибуху загинула одна людина, а ще троє поранені.

Як розповіли у Ковельському райвідділі УМВС України в області, дільничний негайно викликав слідчо-оперативну групу.

Згодом, у ході розслідування, стало відомо, що троє жителів села Журавлине Старовижівського району, бажаючи заробити трішки грошей до свят, підрядилися збудувати грубку для Ніни К., 1951 р. н. Саме вона і повела їх за село, щоб показати місце, де вони мали накопати глини.

Копаючи, вони натрапили на вибухівку часів Другої світової війни, яка й вибухнула. У жінки відірвало пальці. Разом з Василем З., 1957 р. н., який, як і Сергій Г., 1973 р. н., отримали поранення ніг та сідниць, їх госпіталізовано до лікарні. Олександр Т., 1987 р. н. загинув на місці пригоди.

За попередніми даними вибухотехніків, це був снаряд.

Фото - ГУ МНС України у Волинській області
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Доброжелатель!!!! Показати IP 29 Березня 2011 14:40
Дуже цікаво, а з яких пір у Ковельському районі появилося село Журавлине???? Перед тим як щось писати хоть би подивилися на карті де воно знаходиться і до якого адміністративного устрою цей нас.пункт належить!!! А ще говорять, що журналісти... :-)
Доброжелатель!!!! Показати IP 29 Березня 2011 14:47
Молодці вже виправили!!! Хоть би подякували!!! :-)
Юрій Ричук до Доброжелатель!!!! Показати IP 29 Березня 2011 14:52
Анонімні доброзичливці - вони ж як Робіни Гуди: роблять це не для того щоб їм подякували, а щоб справедливість восторжестувала.... Правда? :)
Доброжелатель!!!! Показати IP 29 Березня 2011 15:25
100%
х Показати IP 30 Березня 2011 17:39
Повністю згідна з тим, що написав Юрій Ричук. І ці чоловіки не грошенят хотіли заробити, а допомогти жінці. Один із тих чоловіків був її рідним братом, а інший її дочки тесьтем. Правда Сашко, що загинув, ніким не був.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus