USD 40.45 40.85
  • USD 40.45 40.85
  • EUR 40.70 40.85
  • PLN 10.18 10.35

За 50 тисяч у Луцькому районі продають будинок ветлікарні

14 Квітня 2024 19:03
Будинок ветеринарної лікарні продають у селі Мирків Луцького району. За продаж споруди та хліва, розташованого поруч, планують виручити понад 50 тисяч гривень.

Торги тривають на сайті prozorro.sale. Їх оголосило Регіональне відділення Фонду державного майна України у Львівській, Закарпатській та Волинській областях.

Початкова ціна продажу лоту – 53 340 гривень.

Із молотка продають одноповерховий будинок ветлікарні загальною площею 109,8 кв. м та одноповерховий цегляний хлів загальною площею 53,7 кв. м.

Будинок ветлікарні зведений у 1980 році (фундамент – бутовий, камінь; стіни, перегородки – цегляні; покрівля – шиферна; перекриття – дошки; підлога – дощата, цементна). Будівля перебуває в задовільному стані, не використовується з 2019 року. Хлів також побудований 1980 року (фундамент – бетонний; стіни, перегородки – цегляні; покрівля – шиферна; перекриття – дошки). Будівля – в незадовільному стані, частково зруйнований дах, не використовується з 2019 року.
Споруди розташовані на вулиці Хорольського, 40 у селі Мирків Луцького району.

Як вказано, цей лот виставлено на торги вперше.

Площа земельної ділянки, на якій зведено споруди, становить 0,25 гектара. Ділянка не є предметом купівлі-продажу.

Читати ще: Верстати і станки волинського лісгоспу продають з молотка за 61 тисячу. Фото

Нагадаємо, в селі Дерно Луцького району виставили на продаж приміщення дільничної лікарні ветеринарної медицини загальною площею 63,7 квадратних метри. Будинок зведено в 1964 році. Він перебуває в аварійному стані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus