USD 40.20 40.60
  • USD 40.20 40.60
  • EUR 40.30 40.90
  • PLN 10.16 10.35

За пʼяну їзду і загибель пасажира ‒ 3 роки умовно

27 Липня 2012 11:44
До трьох років умовно засудили чоловіка, який, будучи нетверезим, сів за кермо і влаштував ДТП. Пасажир авто отримав травми, несумісні з життям.

Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.

Чоловік, добре відзначивши свято, все ж вирішив їхати додому власним автомобілем. Згодом його зупинив невідомий і попросив підвести. Водій відразу погодився. У товаристві пасажира навіть забув, що вживав спиртні напої, тож розслабився за кермом.

У результаті, не вибравши безпечної швидкості, він не впорався з керуванням і виїхав на тротуар, де зіткнувся з бетонною електроопорою і парканом. Під час удару пасажир вилетів із машини, внаслідок чого отримав тяжкі тілесні ушкодження, від яких і помер на місці події.

За фактом правоохоронці порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами ) Кримінального кодексу України.

Нещодавно Луцький міськрайонний суд засудив водія до трьох років умовно з позбавленням права керування транспортними засобами на три роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Чеширский Кот Показати IP 27 Липня 2012 12:11
Сколько стоила отмазка?
"Справедливий" вердикт Показати IP 27 Липня 2012 12:13
Суд мабуть узяв до уваги, що обвинувачений є хороший сімянин,безкорисливо допомагає "людям",щиро розкаявся, зазанав сам матеріальних втрат, отримав пожиттєву моральну і психологічну травму, а також, характеризується позитивно і має схвальні відгуки від колег по роботі, піклується про бездомних тварин, а також на великі свята відвідує церкву та причащається... що не дописав, допишіть або додумайте самі!
Галя Показати IP 27 Липня 2012 12:14
Чоловік, який був п"яний, сів за кермо, зробив аварію і отримав при цьому 3 роки умовно - або працівник правоохоронних органів, або добре заплатив - не неписано ПІБ, інкогніто.
Лучанин Показати IP 27 Липня 2012 16:08
Луцький міськрайонний суд засудив водія до трьох років умовно за велику суму грошей. Там ще є пару гнид (одного точно знаю), які за гроші все зроблять.
123 Показати IP 27 Липня 2012 16:42
Пушкарчук була суддею, ні?
Лучанка Показати IP 27 Липня 2012 21:56
Навіть слідчий жалів водія,що той бідний -нещасний і не хотів, щоб так сталось. Дивно, чи не так?В нас дійсно самий гуманний суд в світі. Але всі ми під Богом ходимо і якщо вбивця -водій думає, що відкупився, то дуже помиляється.Кара всеодно його наздожене і за все треба буде платити.І гроші тут вже не допоможуть.
Colonel Показати IP 27 Липня 2012 22:22
Мабуть це той суддя, який дав 5 років за фотоапарат?
Exaboto Показати IP 27 Липня 2012 23:16
хто був за кермом? хто загиблий? коли трапилась автокатастрофа? де вона трапилась? що це за новина така???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus