USD 40.85 41.15
  • USD 40.85 41.15
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.30 10.45

Закликають затягнути «енергетичний пасок»

3 Лютого 2012 10:57
На два тижні запроваджується година економного енергоспоживання. Волинян просять не використовувати потужні електроприлади у період з 17.30 до 18.30.

Про це повідомили у прес-службі ПАТ «Волиньобленерго».

Аби забезпечити стабільне електропостачання та уникнути роботи протиаварійної автоматики в екстремальних погодних умовах «Волиньобленерго» звертається з проханням до усіх волинян не вмикати з 17.30 до 18.30 потужні електроприлади без нагальної потреби та взагалі якомога раціональніше використовувати електроенергію у ці години.

Таку потребу енергетики пов’язують з аномальним і тривалим похолоданням. У зв’язку з погодними умовами в об’єднаній енергосистемі України значно зросли електричні навантаження. Через це постала потреба позапланового ремонту енергоблоку на Запорізькій АЕС, яка є найпотужнішим виробником електроенергії в країні. Ремонт призвів до дефіциту потужності у пікові вечірні години.

Керівників установ та організацій, своєю чергою, закликають забезпечити суворе дотримання установлених режимів електроспоживання та, по можливості, зменшити навантаження на електромережу у вказані години.

Таких заходів необхідно дотримуватися до 15 лютого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Spaceman Показати IP 3 Лютого 2012 11:31
Економія - це, звичайно, дуже добре. Але у нас дуже мало аж настільки "свідомих" громадян, які будуть мерзнути, але не будуть вмикати обігрів, щоби зменшити навантаження на енергосистему.
тиць-здиць Показати IP 3 Лютого 2012 11:45
Слід заборонити на роботі ставити на зарядку мобільні телефони і всякі плеєри !
Горохівець Показати IP 3 Лютого 2012 13:11
Як енергетик хочу наголости - це дурысть! Енергосистеми не люблять таких провалыв у навантаженнях
Хатуль Мадан Показати IP 3 Лютого 2012 15:02
за свої гроші навіть не думаю питати їх, коли мені вмикати прилади, а коли ні. пішло те обленерго лісом-полем.
сонечко Показати IP 3 Лютого 2012 15:59
економте на обігріві - поповнюйте казну аптек

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus