USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

Занедбану їдальню волинського підприємства-банкрута продають на аукціоні

31 Грудня 2023 19:20
Їдальню загальною площею 2901,1 кв. м, що належить ТОВ «Ковельрембут», виставили на аукціон. Занедбане приміщення розташоване в Ковелі на вулиці Варшавській, 1.

Оголошення про продаж нерухомості у справі про банкрутство на сайті prozorro.sale опублікував арбітражний керуючий Володимир Темчишин. Він діє на підставі ухвали Господарського суду Волинської області.

Як лот виставлено їдальню адміністративно-побутового корпусу № 2 загальною площею 2901,1 кв. м. Це приміщення з цегли 1979 року побудови.

«Оздоблювальні роботи та інженерне обладнання відсутнє. Потребує капітального ремонту. Нерухоме майно розташоване на земельній ділянці загальною площею 3477 кв. м, яка надана в оренду, відповідно до договору оренди землі від 25 березня 2008 року для розміщення і обслуговування приміщення їдальні адміністративно-побутового корпусу № 2 на підставі рішення Ковельської міської ради. Обтяження та обмеження щодо розпорядження майном відсутні. Права третіх осіб на майно відсутні», – вказано в описі лоту.

Початкова ціна продажу приміщення – 3 451 425 гривень.
Зауважимо, що раніше арбітражний керуючий Володимир Темчишин вже оголошував торги з продажу їдальні ТОВ «Ковельрембут». Однак аукціон не відбувся. Тоді споруду хотіли продати за 5 752 375 гривень.

Відзначимо, що ТОВ «Ковельрембут» неодноразово потрапляло в списки представників бізнесу, які накопичили найбільші борги перед державним і місцевим бюджетами.

Як ми писали, раніше на аукціон виставляли майно іншого ковельського банкрута – ТзОВ «Ковельський житлово-будівельний комбінат». Також із молотка хотіли продати майно – центральний склад і павільйон – ЗАТ «Волинь-Лада» в Луцьку загальною площею 1086,4 кв. м.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 1 Січня 2024 01:31
Невже немає винуватих за доведення до такого стану?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus