USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дем’яненко в Луцьку - на 3 роки? ФОТО. ВІДЕО

9 Січня 2012 15:29
Головний тренер ФК «Волинь» Анатолій Дем’яненко, ймовірно, працюватиме в Луцьку три роки. Наразі він обговорює термін контракту з керівництвом клубу.

Про це стало відомо 9 січня під час представлення нового наставника «хрестоносців».

Віце-президент клубу Юрій Савчук розповів, що Дем’яненка запросили для досягнення високих і гарних цілей. Також він представив очільника дублюючого складу «Волині» Анатолія Пісковця та зауважив, що робота з молодими футболістами - дуже важлива.
Савчук презентував новим тренерам шалики з символікою команди.


Щодо терміну контракту Дем’яненко повідомив, що тривають перемовини з керівництвом. «Мабуть, це буде угода на три роки або ж на два з можливістю автоматичної пролонгації на один рік», - зазначив фахівець.

Про «Насаф» і завдання команди

Головний тренер сказав, що йому було важко залишати «Насаф». Мовляв, вдалося здобути Кубок АФК (аналог Ліги Європи в Азії, - «ВН») та здобути друге місце в національному чемпіонаті. «Але там працюють сучасні керівники, які пішли мені на зустріч. Все-таки я – українець. Тому коли запропонували працювати в Луцьку, я з задоволення погодився. Приємно працювати в країні, в якій ти виріс, і якій так багато віддав», - розповів Дем’яненко.

Він повідомив, що були пропозиції очолити деякі українські клуби, але до конкретики не дійшло.
«Головні цілі команди наразі – зберегти місце в Прем’єр-Лізі та перелаштувати гру під моє тренерське бачення і достойно виступити в Кубку України», - повідомив коуч.




Про потенційних новачків

З його слів, на збори в Туреччину прилетять декілька потенційних новачків, але жодних імен він не називатиме. На думку фахівця, спочатку варто розібратися з тими гравцями, які є в команді.

Водночас тренер повідомив, що, можливо, одним з перших трансферів стане підписання контракту з хавбеком російської команди «Спартак-Нальчик» Сергієм Пилипчуком. «Мені його порекомендував екс-наставник нальчан Юрій Красножан, якого я добре знаю», - зауважив Дем’яненко.

На запитання стосовно контракту нападника «хрестоносців» Майкона відповідав Савчук. Він розповів, що перед відпусткою футболісту запропонували нову угоду. «Бразилець сьогодні повернеться з відпустки. Будемо говорити конкретніше», - додав віце-президент.



Про помічників

Допомагати наставнику будуть Віктор Мороз і тренер-селекціонер Орест Баль, який минулоріч займав аналогічну посаду у вінницькій «Ниві». З воротарями займатиметься Павло Блажаєв. Щодо подальшого перебування в клубі тренерів Сергія Чабана та Володимира Дикого, Дем’яненко сказав, що це вирішуватимуть керівники клубу.

Також він повідомив, що відвідуватиме всі матчі дубля «Волині», аби слідкувати за молоддю. «Будемо їх долучати до тренувань основи, щоб вони росли і бачили, що за ними спостерігають», - зазначив він.




Про методики та режим


Дем’яненко розповів, що не працює за «конспектами Лобановського». Мовляв, від легендарного тренера він взяв тільки напрямки роботи, але методики та програми підбирає сам.

Фахівець планує штрафувати порушників режиму. «Коли я був тренером київського «Динамо», якось Діого Рінкон приїхав з відпустки на 9 днів пізніше, хоч я попередив – за день запізнення штрафуватиму на 10 тисяч доларів. От і що з ним робити? Один бразилець – нормально, два – більш-менш, три – це вже все... У Волині – 4 бразильці? Розберемся», - пожартував футбольний спеціаліст.



Про Кварцяного

Савчук розповів, що з екс-наставником «Волині» Віталієм Кварцяним ніхто не прощався. «Ми живемо в одному місті, він зробив багато для волинського футболу. Окремі моменти щодо розірвання контракту не можу озвучити, бо це – конференційна інформація. Ми все зробили по-людськи», - зазначив віце-президент.

Також він додав, що всі зобов’язання перед Кварцяним виконані, але до роботи в структурі клубу його не запрошували.

Про Луцьк

Насамкінець Дем’яненко поділився враженнями від Луцька. Мовляв, я й раніше тут бував і мені дуже подобалося місто. «Головне – лучани люблять футбол», - стверджує фахівець.

З його слів, найближчим часом до обласного центру переїде його дружина, а керівництво клубу забезпечить їх житлом.

Пісковець повідомив, що в Луцьку перебуває з 3 грудня. «Мені дуже подобається Луцьк, а квартиру виділили в районі, де живе Василь Сачко (екс-гравець «Волині», - «ВН»)», - зауважив він.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Igor_vt Показати IP 9 Січня 2012 17:08
З Богом, Анатолій Васильович. ФК Волинь - Хрестоносці. З нами Бог.
fan Показати IP 9 Січня 2012 20:37
Это не "шалики" подарили, а розы, если вы понимаетесь в футбольной атрибутике! :)
Роман Показати IP 10 Січня 2012 08:26
Нарешті. Надіємось на вас. Як я хочу побачити нарешті нормальний футбол.
Лучано Показати IP 10 Січня 2012 10:27
Прес-конференцію російською мовою Савчук веде і плутає в голові, слова перекладає. Жах просто. Що Демяненко - узбек і української не розуміє?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus