USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Гірський комплекс «Буковель» - для дітей з особливими потребами

1 Жовтня 2013 18:42
Двадцять п’ять дітей з особливими потребами та їх батьки відпочили в туристичному комплексі «Буковель» завдяки «Фонду Ігоря Палиці – Новий Луцьк».
Про це повідомила Голова правління Волинської обласної громадської організації батьків дітей з синдромом Дауна Олена Мельник.
П’ять днів відпочинку (24-29 вересня 2013 року) були сповнені позитивних емоцій, – стверджують батьки. Діти із задоволенням розважалися на дитячих майданчиках, які знаходяться на території курорту Буковель, насолоджувалися природою Карпат. Із задоволенням відвідували соляну печеру, спортивну залу, каталися на канатній дорозі. Комфортні умови сприяли доброму відпочинку та хорошому сну після прогулянок.
«Милосердя, добро – ці слова знає кожна людина і, зазвичай, вона так і діє по відношенню до своєї родини і друзів. Але не кожен з нас може щось зробити для зовсім чужих, та ще й якщо у них проблеми зі здоров’ям, бо людина у більшості випадків живе за принципом: «Я допоможу і мені після цього обов’язково не повинні відмовити». А чим можуть віддячити наші діти? Хіба що великим Дякую. Низький уклін і велике Дякуємо ми хочемо сказати нашому депутату і меценату Ігореві Петровичу Палиці, який не забуває про нас та завжди відповідає на наші прохання. Такий відпочинок є необхідним для дітей та молоді з особливими потребами. Адже він знімає внутрішні комплекси, дає змогу повірити в себе та відчути себе потрібними і захищеними», - так подякували за відпочинок у Буковелі батьки дітей з особливими потребами Волинської обласної громадської організації на чолі з Оленою Мельник.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus