USD 40.00 40.35
  • USD 40.00 40.35
  • EUR 40.10 40.45
  • PLN 10.00 10.25

Чоловік, якого збили у Луцьку, був у стані гострої алкогольної інтоксикації

28 Січня 2020 11:53
Постраждалий внаслідок дорожньо-транспортної пригоди у Луцьку 47-річний чоловік був у стані сильної алкогольної інтоксикації.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив завідувач Центральної оперативної диспетчерської служби Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги Андрій Абрамов.

Як розповів медик, у чоловіка діагностували відкритий перелом правої гомілки, закритий перелом лівого ліктя, закриту черепно-мозковау травму та струс мозку.

«Чоловік був у стані гострої алкогольної інтоксикації», - додав Андрій Абрамов.

Його госпіталізували у стані середньої важкості до Луцької міської клінічної лікарні. Наразі загрози для життя чоловіка немає.
Окрім того, зі слів очевидців, які були присутні учора, 27 січня, на місці ДТП, перебігаючи дорогу, чоловік тримав у руках коробку, наповнену різноманітними дротами.
При наданні йому невідкладної медичної допомоги самостійно спілкувався з медиками.

Як повідомили у секторі комунікації ГУНП Нацполіції у Волинській обаласті, дорожньо-транспортна пригода, під час якої на вулиці Карпенка-Карого автомобіль «Volkswagen Golf» збив чоловіка сталася 27 січня по 19 годині. За кермом транспортного засобу перебував 63-річний житель сусідньої Рівненської області. Водій допустив наїзд на 47-річного жителя Рожищенського району, котрий в стані алкогольного сп’яніння перетинав проїжджу частину дороги поза пішохідним переходом.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода, під час якої постраждав пішохід, трапилася 27 січня на вулиці Сухомлинського. Так, близько 19:20 неподалік заправки «ОККО» водій автомобіля Volkswagen Golf на литовських номерах збив чоловіка, який перебігав дорогу в невстановленому місці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus