USD 39.90 40.25
  • USD 39.90 40.25
  • EUR 40.03 40.25
  • PLN 9.86 10.04

10-річна Вікторія з Волині потребує грошей на дорогий імплантат

20 Червня 2016 17:01
У Вікторії Жаловаги з Локачів сколіоз – захворювання опорно-рухового апарата, що призводить до викривлення хребта. Людмила, мама десятирічної дівчинки, розповідає, що Вікторія з дитинства мала проблеми зі спиною. Їй кілька разів робили операцію. А у вісім років, за порадою лікарів із Луцька, дівчинка почала носити корсет для вирівнювання спини.

За останні два роки стан дитини погіршився. Як виявилося, корсет їй зашкодив, адже його виготовили неякісно. Батьки звернулися у київську лікарню «Охматдит». Лікарі повідомили, що дитині потрібно зробити дороговартісну операцію для підтримки та вирівнювання хребта. Медики кажуть, що імплантат, який треба буде вставити під час операції, вартує майже 80 тисяч гривень. Таких коштів у батьків немає. Адже щодня потрібно витрачати чималенькі суми на ліки.



«Імплантат для вирівнювання хребта дуже дорогий. Крім того, ще й потрібні кошти на саму операцію. В «Охматдиті» нам розповіли, що уже неодноразово робили такі операції. У клініці готові нас прийняти, якщо назбираємо суму, аби придбати імплантат», – розповідає Людмила.



Зі слів мами, Вікторія кілька разів їздила у санаторії на різноманітні процедури. Після цього дівчинці ставало краще. Це допомагає, але не може вилікувати недугу. Єдиний вихід – зробити операцію.

Людмила каже, що дівчинка дуже розумна. Не відрізняється від інших дітей у класі, попри те, що їй важче вчитися, ніж здоровим дітлахам. Дівчинка цікавиться літературою, багато читає. Вікторія добре знає і розуміє, яка у неї хвороба. Але сподівається, що таки буде здоровою. Дівчинка мріє стати медсестрою, аби допомагати іншим.

Рахунок у Приватбанку: 29244825509100

Жаловага Людмила Іванівна

Тел.: (093) 817-50-18, (068) 698-57-93

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus