USD 40.90 41.35
  • USD 40.90 41.35
  • EUR 40.95 41.50
  • PLN 10.30 10.50

Apple потрапив у скандал через так званого «російського кіборга»

21 Вересня 2017 17:35
Українські військові-«кіборги» обурені рекламним роликом компанії Apple про нові годинники. Військові записали відеозвернення, у якому просять компанію прокоментувати інцидент.

Так, 12 вересня у США під час презентації нового годинника Apple Watch Series 3 компанія показала рекламні ролики із історіями людей зі всього світу. В одному з них показали історію так званого «кіборга з Росії», інформує 24 канал.

Українські військові-кіборги записали відео спільно з телеканалом «Прямий».

«Дорогий Apple, я – український кіборг. Я знаю, ви це побачите. Але я певен, що ви не знаєте, чому ваша реклама обурює мене та мою країну. Регулярні війська РФ і підтримані Росією бойовики. Я пішов її захистити. Вони самі називали мене «кіборгом», бо я виживав настільки довго, що вони не могли у це повірити», – йдеться у відеозверненні.

У листі, який зачитують українські кіборги підкреслено, що компанія зі світовим ім'ям, застосовуючи словосполучення «російський кіборг», свідомо чи несвідомо підтримує пропаганду Росії у війні проти України.

«Ми закликаємо до термінового виправлення рекламного відео та письмового вибачення перед «кіборгами» – живими та полеглими, які воювали за нашу з вами демократію проти військ РФ. З нетерпінням чекаємо на вашу відповідь», – наголосили українські бійці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus