USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.95 41.20
  • PLN 10.26 10.44

Без батька зосталися двоє синів: на Донеччині загинув волинянин Леонід Романець

21 Липня 2023 16:07
У Маневицькій громаді знову тяжка втрата. 19 липня 2023 року під час виконання військового обов’язку на території Донецької області, виявивши стійкість та мужність у бою за нашу Батьківщину, загинув Леонід Миколайович Романець 1981 року народження, житель с. Кукли.

Про це повідомив голова Маневицької громади Олександр Гаврилюк.

«Герой ціною власного життя виборював свободу та незалежність України у запеклих боях проти російських окупантів. Це непоправна втрата для родини, Маневицької громади, армії, країни...

Не дочекалися мужнього захисника, зразкового сім’янина батьки, дружина, двоє синочків.

Висловлюю глибокі та щирі співчуття з приводу тяжкої втрати рідним, близьким, друзям та побратимам. Вічна пам’ять та слава Герою!» – йдеться в повідомленні.

Згідно з розпорядженням, підписаним начальницею Камінь-Каширської районної військової адміністрації Ольгою Ващук, дні жалоби в Маневицькій громаді продовжено до 24 липня.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним. Вічна шана, честь і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus