USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Бійці «Світязя» повернулися з Луганщини

14 Липня 2015 13:28
Бійці роти патрульної служби міліції особливого призначення змінили колег у зоні бойового конфлікту, тож частина добровольців повернулася з Луганщини на відпочинок.

Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Здається, що їх погляд став ще проникливішим, а зморшки на темному засмаглому та обвітреному обличчі ще глибшими й виразнішими. Мовчазні та втомлені хлопці вийшли із автобуса з величезним бажанням обійняти рідних. Зникла ледь видима тривога і прийшло усвідомлення того, що вдома не чути звуки куль, які пронизують повітря та вибухів, що розривають свідомість і руйнують усвідомлення реальності.

Про те, як минув місяць у зоні бойового конфлікту та які завдання виконували, правоохоронці не розповідають, мовляв,службова таємниця. Найбільше бійці «Світязю» діляться розмовами про свій емоційний стан та переживання від розлуки із рідними:

- Україна - одна, але вона така різна: тут - мир, сонце, життя, дитячий сміх, там – тонка грань, де життя межує зі смертю так близько, що бувають миті, коли в думках прощаєшся зі світом. Але ти готовий стерпіти усі випробування служби й долі, аби бути впевненим у тому, що ця війна не переступить порогу твоєї домівки, що твої діти житимуть у незалежній державі без війни і страху.

Обличчя втомлених правоохоронців прорізає скупа усмішка, але така світла і щира. Добровольці з Волині готові боротися до останнього, адже мають спільне непереборне прагнення, одну велику мрію - повернути мирне небо в Україну. Тож, незважаючи на втому, стверджують: відпочивши, знову поїдуть на допомогу бойовим побратимам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
*** Показати IP 14 Липня 2015 15:25
щирі, гарні фото
:) Показати IP 15 Липня 2015 11:43
Дякуємо вам
Анонім Показати IP 21 Липня 2015 10:41
Ай, "Шаман" красава!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus