USD 40.40 40.80
  • USD 40.40 40.80
  • EUR 40.60 40.85
  • PLN 10.18 10.35

«Чому ви вирішили, що вбивці – в будівлі ГУНП?» – т.в.о. керівника волинської поліції до активістів

4 Червня 2019 21:21
Напис «тут вбивці», який активісти залишили біля будівлі Головного управління Національної поліції у Волинській області, могли зробити з причин «політичної доцільності» перед виборами.

Про це тимчасовий виконувач обов’язків керівника Головного управління Національної поліції у Волинській області Сергій Козак повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

4 червня у Луцьку відбувся мітинг на підтримку батьків загиблого п’ятирічного Кирила Тлявова, якого випадково смертельно поранили працівники поліції Переяслава-Хмельницького.

Перед будівлею залишили напис «тут вбивці» та стрілку, яка вказувала на вхід в ГУНП. Також лунали заклики з вимогою відставки керівництва Нацполіції та міністра внутрішніх справ.

З цього приводу Сергій Козак зазначив, що вбивць в цьому приміщенні немає, а мітинг під волинським управлінням, яке не причетне до інциденту, виглядає як політичне замовлення.

«Дуже шкода, що знаходжуся в автобусі, що прямує на схід, і не мав можливості бути на акції. Нешановні «активісти», чому вбивці знаходяться саме в будівлі ГУНП у Волинській області? Ви нічого не переплутали? Я, як поліцейський, готовий «рвати» усіх причетних до цієї трагедії і тих, що намагався це прикрити, але вони «закриті» і триває слідство.

Чому ви вирішили, що вбивці знаходяться в ГУНП Волинської області, а не в садочках, школах і дворах, де росли ці покидьки?

Чи питання політичної доцільності напередодні виборів із бажанням потрапити у «владний» вагон вам, нешановні, затьмарило... Хто його знає, що затьмарило, бо розум – це не до вас, нешановні», – зазначив він.
Частина коментаторів в соцмережі погодилися з автором допису, зазначивши, що волинські поліцейські до цього інциденту не мають жодного відношення.
Нагадаємо, 1 червня в Переяславі-Хмельницькому Київської області двоє поліцейських «пристрілювали» рушницю, коли випадково один постріл влучив на подвір’я, де в той момент грався пʼятирічний хлопчик Кирило Тлявов.

Державне бюро розслідувань(ДБР) затримало двох поліцейських. Тим часом у прокуратурі Київської області повідомили про те, що запобіжний захід поліцейським, які поранили дитину з вогнепальної зброї, обиратимуть у Голосіївському районному суді Києва.

Увечері 3 червня стало відомо, що 5-річний Кирило Тлявов, якого поранили в голову, помер у лікарні.

Того ж дня керівник Головного управління Національної поліції в Київській області Дмитро Ценов подав у відставку.

4 червня стало відомо, що Голосіївський районний суд міста Києва арештував на 60 діб двох підозрюваних у вбивстві 5-річного хлопчика – Володимира Петровця та Івана Приходька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Пан Козак Показати IP 4 Червня 2019 21:38
Потрібно потрібно було* рвати * сепарів чи аватарів коли ви трохи батальйоном керували а не рвонути перед самим дебальцевським котлом. Тепер уже будуть рвати вас і за земельну ділянку на Світязі і за квартиру в Луцку і стрільбу в ПЕРЕЯСЛАВІ.
Молодший сержант до Пан Козак Показати IP 5 Червня 2019 09:41
Розкади мені ,як колишньому військовослужбовцю бтро Волинь, як ми рванули з Дебалтцева. А то я мабуть щось з хлопцями пропустив:))))
Анонім до Пан Козак Показати IP 5 Червня 2019 18:35
А не дизертир ли самом такую хрень пишет а???
Реаліст Показати IP 4 Червня 2019 23:29
Не шановні активісти- нероби і піарщики! Совісті у вас - нуль. Честі у вас - нуль. Сорому у вас - нуль. Висновки робіть самі.
свідомий Показати IP 4 Червня 2019 23:56
Які це активісти. В якій сфері вони проявили активність і досягли резельтату. Де логіка їхніх вчинків і дій. Це ляльки з театру абсурду які на догоду чиїхось ненажерливих амбіцій з приводу чи без розгойдують і так хитку ситуацію в державі. Хто дав їм право ображати інших людей і розвішувати ярлики.
Європеєць Показати IP 5 Червня 2019 02:25
В нормальній країні того пи*юна, який писав по бруківці, взяли б за патли, і витерли б фарбу його носом, як у випадку із шкодливим котом.
шеф Показати IP 5 Червня 2019 08:27
зброя стрільба не сумісні з алкоголем.на чужих помилках вчіться......
не розумію Показати IP 5 Червня 2019 09:13
" відбувся мітинг на підтримку батьків загиблого п’ятирічного Кирила Тлявова" -??? ЦЕ СЕРЙОЗНО?? До чого мітинг в Луцьку до підтримки батьків хлопчика?? Йді працювати бездарі, а не мітинги під ГУНП влаштовуєте!!!
За Пороха Показати IP 5 Червня 2019 09:56
Паша знову лізе до вагона, дивись не поперхнись, з тебе ще голова Леніна!!!
Тетяна Показати IP 5 Червня 2019 11:28
Одна справа підтримати батьків, а інша написати на асфальті "тут вбивці", взагалі кому в голову чи, вибачте, в с..у влізла така ідея-зробити цей напис, чи якщо ти активіст-тобі все дозволено?! Я б і такого ,,писаку,, притягнула до відповідальності. Вішати єдине клеймо недопустимо.
Лучанин Показати IP 5 Червня 2019 11:48
Немає розуму - іди втопися. До чого такий мітинг, кому Ви що доводите активісти?!!! Йдіть краще боріться за справдлдиві розтрати коштів в міській раді!!!
Віталій Показати IP 5 Червня 2019 17:36
Хм...хіба не було загиблих у волинських сізо.., кпз...міськрайвідділах? ..........
Сергій Козак (реальн Показати IP 5 Червня 2019 18:49
Я "рвав" і сепарів і аватарів рівно настільки наскільки в мене були можливості... Глянь на кількість коментарів "за" і "проти", чудо, що писало х*йню..... Але без довбодятлів ...
Григорій до Сергій Козак (реальн Показати IP 6 Червня 2019 11:09
"Я "рвав" і сепарів і аватарів" - мульйонами...рвав. рвав .. і врвався..
ГСМ до Григорій Показати IP 6 Червня 2019 22:23
Гріша,ти ідіот.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus