USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.95 41.20
  • PLN 10.22 10.48

Чи є черги на «Ягодині» та інших пунктах пропуску можна перевірити онлайн

14 Квітня 2023 18:11
Волинська митниця інформує про відсутність накопичення транспорту на МАПП «Ягодин-Дорогуськ».

Як повідомлялося, з 12 квітня польські фермери планували блокувати перехід через завезення і продаж українського зерна.

Через це митники анонсували можливі затримки у проходженні вантажів через МАПП «Ягодин-Дорогуськ» та рекомендували користуватись сучасними цифровими інструментами для оперативного отримання актуальних даних.

Станом на 14 квітня спеціальна карта, яку Держмитслужба оновлює щодня, вказує на відсутність накопичення транспорту на переході з обидвох боків кордону. Перегляд карти черг на кордоні України з сусідніми державами доступний за посиланням: https://bit.ly/3BIkNQJ

Дані загальної електронної черги запису для експорту продукції, що не потребує ветеринароного контролю, містять інформацію про менше сотні зареєстрованих авто.

На ситуацію вплинуло кілька факторів. Польські фермери у своїй акції протесту утрималися від блокування Дорогуська чи під’їзних щляхів до нього. Крім того, на ділову активність міжнародних перевізників впливає календар відзначення Великодня у західному чи східному християнських обрядах.

«Митний пост «Ягодин» працює у штатному режимі, 24 години 7 діб тижня, без вихідних чи святкових перерв. Принагідно нагадуємо декларантам про важливість вчасного подання попередніх митних декларацій для пропуску вантажів без непродуктивних очікувань», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus