USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

«Дякую ЗСУ, що дали можливість написати»: волинянка втретє стала переможницею радіодиктанту національної єдності

5 Грудня 2023 13:23
Вчителька української мови і літератури із села Комарове Ковельського району Галина Шура втретє стала переможницею Всеукраїнського радіодиктанту Національної єдності. Результати радіодиктанту-2023 5 грудня оголосили під час прямого ефіру на «Українському радіо». Окрім Галини Шури, жодної помилки не допустила також жителька Львівської області Христина Гоянюк.

Як розповіла Суспільному волинянка, вона дуже рада перемозі.

«Дякую ЗСУ, що дали можливість написати. За диктант не була впевнена, ніби так усе написала. Але, думаю, хай вже професіонали перевірять, бо знову щось десь не помічу. Бо такі емоції, що важко себе контролювати, чужу роботу легше перевірити, а свою – важко», – каже переможниця радіодиктанту.

Читати ще: Вчителька з Волині, яка написала радіо диктант без помилок, мріяла бути медиком та закінчила виш із трійками. Інтерв’ю

Зі слів жінки, текст диктанту для неї був легким і читали його так, як ніби вона його читала своїм учням.

Читати ще: Вчителька з Волині єдина в Україні написала радіодиктант без жодної помилки

Додає: випробовуватиме свої знання української мови й наступного року. У написанні радіодиктанту волинянка бере участь увосьме. Раніше, 2017 року, здобула диплом за бездоганне написання радіодиктанту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus