USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.00

Допомога переселенцям та організація гумдопомоги: міністр соцполітики відвідала Волинь

1 Квітня 2022 14:42
Міністр соціальної політики України Марина Лазебна з робочою поїздкою відвідала Волинь.

Про це повідомив голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко у Телеграм-каналі.

Він зазначив, що під час зустрічі обговорили низку нагальних поточних питань щодо надання допомоги внутрішньо переміщеним особам та відвідали заклади області, де їх розселяють.

Зауважимо, станом на 1 квітня 2022 року на Волині прийняли майже 44 тисячі осіб з інших регіонів.

Міністр поінформувала, що уряд розширив можливості для реєстрації внутрішніх переселенців. Якщо раніше довідки внутрішньо переміщеним особам видавали лише органи соціального захисту населення РДА та міста обласного значення, то тепер людина зможе звернутись до уповноваженої особи громади або центрів надання адміністративних послуг.

Читати ще: Продукти та речі, дитяча кімната і психологічні консультації: як працює луцький центр допомоги для переселенців

Окрім того, міністра та голова ОВА відвідали один із логістичних центрів Волині, де збирають та відправляють гуманітарну допомогу тим, хто її потребує.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus