USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Електричні печі та посудомийки: через «Ягодин» хотіли нелегально провезти побутову техніку

4 Січня 2022 09:42
Через «Ягодин» хотіли провезти понад 90 одиниць незадекларованої побутової техніки. Товар конфіскували.

Про це повідомляє Волинська митниця у Фейсбуці.

29.12.2021 до пункту пропуску «Ягодин» Волинської митниці заїхав вантажний автомобіль з вантажем «побутова техніка (що була у використанні)» загальною вагою 14 770 кг та задекларованою загальною вартістю 10 825 Євро. Отримувачем товару виступив громадянин України, фізична особа-підприємець.

Координаційно-моніторинговою митницею в ході аналізу були встановлені можливі порушення митних правил. З огляду на це було сформовано орієнтування щодо проведення додаткових форм митного контролю.

За результатами відпрацювання орієнтування та під час поглибленого митного огляду встановлено невідповідність заявлених даних, а саме: виявлено факт недекларування частини вантажу – кухонні електричні печі, посудомийні машини, електродуховки, варильні поверхні. Загалом було заявлено 219 одиниць техніки, але у наявності виявлено 313.

За даним фактом 01.01.2022 Волинською митницею порушено справу про порушення митних правил за ознаками статті 472 Митного кодексу України. Вартість незадекларованих товарів буде визначена додатково.

Санкція зазначеної статті передбачає накладення штрафу в розмірі 100 відсотків вартості незадекларованих товарів з їх конфіскацією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus