USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Фотостенд пам’яті з часом приберуть з центру Луцька

28 Квітня 2016 13:14
Фотостенд у центрі міста з портретами Героїв реконструюють до дня вшанування пам’яті лучан, які загинули в АТО. Та з часом його приберуть з Театрального майдану.

Про це стало відомо під час 7 сесії Луцької міської ради 27 квітня.

Так, депутат міськради Майя Шостак у своєму запиті повідомила, що до неї звернулися члени Громадської організації родин загиблих в АТО «Надія», які просять реконструювати фотостенд пам’яті, розташований на Театральному майдані. Зокрема, лучани просять збільшити площу, додати узгоджені з родинами портрети загиблих лучан, чиї світлини на стенді не розміщені, та розробити дизайн підставок для лампадок, щоб покращити естетичний вигляд, та щоб не сталося займання.

Зокрема, ці роботи просять завершити до 22 травня – Дня пам’яті загиблих в АТО лучан, адже того дня відбудеться низка поминальних заходів. Депутати підтримали запит колеги.

А міський голова Микола Романюк нагадав, що на фотостенді розміщують фото загиблих мешканців Луцька. На жаль, до портретів треба додати світлини ще чотирьох лучан. Але, додав він, ці фото мають бути такими, на які менш впливатимуть погодні умови. Крім того, каже він, треба щось робити з розміщенням вінків, бо це не передбачалося спочатку, та лучани приносять не лише квіти, а й поминальні вінки.

Також він зазначив, що з часом фотостенд заберуть з центру міста. Адже в цьому році має бути споруджений пам’ятник загиблим в АТО на меморіалі «Вічна Слава», а героям Небесної Сотні там пам’ятник уже є.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus