USD 40.00 40.50
  • USD 40.00 40.50
  • EUR 40.30 40.60
  • PLN 10.00 10.25

Геві-метал у супроводі оркестру: в Луцьку звучали хіти Metallica

18 Листопада 2023 15:54
У виконанні зірок українського року та симфонічного оркестру в Луцьку прозвучали найкращі композиції всесвітньо відомого гурту Metallica. Концерт відбувся 17 листопада в обласному музично-драматичному театрі.

Цього вечора лучани змогли зануритися в потужну атмосферу треш-металу та важкого року.

Її забезпечили вокаліст Ігор Петров, барабанщик Володимир Ахременко, гітаристи Павло Холошев, Богдан Сорокін, Сергій Ніфатов і симфонічний оркестр Tribute Show.

«Сьогодні ми запалюємо разом завдяки нашим захисникам. Завдяки ним сьогодні ми маємо можливість проводити такі концерти, насолоджуватися ними. Тому не забуваємо, постійно донатимо та підтримуємо нашу армію, наших захисників. Дякуємо їм! Слава Україні! Героям слава!» – звернувся до присутніх вокаліст Ігор Петров.

Музиканти подарували присутнім неймовірну енергію потужного геві-металу, виконавши наживо культові хіти американського гурту Metallica, як-от, Master of Puppets, Wherever I May Roam, Seek&Destroy чи Nothing Else Matters.
Відзначимо, що легендарний американський гурт Metallica від початку масштабного російського вторгнення активно підтримує Україну. Музиканти, зокрема, збирали кошти через благодійні фонди на гуманітарну підтримку нашої Батьківщини. А фронтмен гурту Джеймс Хетфілд відвідував у клініці українських захисників, які лікувалися після поранень у Сполучених Штатах.

Нині Metallica перебуває у світовому турне M72 World Tour 2023-2024 на підтримку свого нового альбому 72 Seasons. У рамках цього дворічного туру гурт грає по два концерти в кожному місті. Весною наступного року Metallica виступить, наприклад, у Німеччині та Польщі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Корiнний лучанин Показати IP 18 Листопада 2023 16:16
Ви зробили мiй день -"гевi метал" ахаха.
не мовознавчиня Показати IP 18 Листопада 2023 16:42
Завжди і всюди був *хеві метал*, а не *геві*. Так як і завжди і всюди є *Хемінгуей*, а не *гемінгвей*.
Мовознавчиня до не мовознавчиня Показати IP 19 Листопада 2023 05:32
Шерлок Гомс и Доктор Уотсон
Анонім Показати IP 18 Листопада 2023 17:32
авторські права теж дотримані?
123 Показати IP 18 Листопада 2023 18:02
Гіві металь

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus