USD 40.90 41.20
  • USD 40.90 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.16 10.45

Коли ковідну тисячу отримають українці без застосунку «Дія» та банківських карток

26 Грудня 2021 15:38
Вакциновані від коронавірусу українці, які не мають застосунку «Дія», цифрових застосунків банків чи банківських карток, зможуть отримати 1 тисячу гривень в рамках програми «єПідтримка» від другого кварталу або від другого півріччя 2022 року.

У держбюджеті на 2022 рік на програму передбачено 3 млрд грн, пише ТСН.

«Ми зробили ставку на цифровий канал отримання цих коштів як найбільш ефективний і найбільш швидкий. Для тих людей, які не будуть в змозі отримати кошти цифровим способом або через відсутність застосунку «Дія», або через відсутність цифрового банкінгу, або через відсутність пластикових карток, буде в другому кварталі або в другому півріччі (2022 року) запропонований механізм отримання цих коштів», – повідомив заступник керівника Офісу президента Ростислав Шурма.

19 грудня в Україні стартувала державна програма «єПідтримка» – повністю вакциновані проти коронавірусу громадяни почали отримувати 1000 грн. Витратити ці кошти можна на спортзал, книги, концерти, театри та кінотеатри. А людям від шістдесяти років – ще і на ліки.

Читати ще: Держбанки розпочали виплати за програмою єПідтримка

Подати заявку можна у застосунку «Дія» за допомогою кількох кліків. Скористатися програмою можуть громадяни України старше 18 років за наявності «зеленого» сертифікату у застосунку «Дія».

Як отримати виплату за вакцинацію:

Оформіть спеціальну картку «єПідтримка» в одному з банків-партнерів. Щодня до проєкту приєднуватимуться нові. Відкрити можна буде і онлайн, і офлайн. Отримати гроші на звичайну картку не можна.

Завантажте застосунок «Дія» та авторизуйтесь.

Переконайтеся, що у вас є «зелений» сертифікат у застосунку «Дія». Як наголошують: сертифікат із порталу «Дія» чи паперовий від сімейного лікаря не підходять. Отримати COVID-сертифікат у застосунку «Дія» зараз можна як з ID-картою, так і з паспортом-книжкою.

Зайдіть до розділу Послуги та виберіть Підтримка.

Виберіть для виплати картку «єПідтримка» та чекайте на надходження грошей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
дідо Показати IP 26 Грудня 2021 16:26
краще на армію ці кошти виділили.
БУХой АЛкаш до дідо Показати IP 26 Грудня 2021 17:10
Тобі мало 1.5% збору?
Куні до дідо Показати IP 26 Грудня 2021 18:04
головне щось перднути? Помовчати не можна?
Купи собі книгу до дідо Показати IP 27 Грудня 2021 03:56
Видавництво Ф...о презентувало книги про національну програму «Велике будівництво». Перше видання, під назвою «Програма Президента України «Велике Будівництво-2020». Обличчя» вже доступна на сайті видавництва. Друге – «Програма Президента України «Велике Будівництво-2021». Сідниці» з’явиться вже під кінець року. Книги мають висвітлювати масштабну розбудову якісної інфраструктури України, проєкту, розпочатого з ініціативи Володимира Зеленського. Перший том видання міститиме обличчя людей, яких сфотографували за роботою над ремонтом українських автошляхів. «У цій книзі лише невелика частина тих, кого вдалося сфотографувати у процесі створення нової якості життя», – йдеться на сайті видавництва. Підзаголовок другого видання «Сідниці» обрано відповідно до контенту, який міститиме книга. Упорядник книжок Юлій Голик у коментарі UаReview пояснив: «У фотографіях сідниць відчувається глибокий символізм. Адже коли людина фізично працює, вона зазвичай зігнута. Відтак світлини задів українських робітників символізують працелюбність і старанність українців. Це особиста ідея Володимира Зеленського. Він виношував її два роки.» За словами пана Голика, у Фоліо розуміють провокативність задуму із фотографіями сідниць. Однак, як переконує укладач, репутація видавництва дозволяє наважитися на такий експеримент. Видавець лише вагається щодо світлин тих робітників, у яких в процесі роботи трохи сповзли штани. «Це тонкий момент. Та Володимир Зеленський його передбачив також. Адже всі ми пригадуємо зображення радянського сантехніка, який схилився під умивальником. Тому часткова оголеність сідниці уособлює цілеспрямованість і зосередженість робітника. Цей аргумент вагомий. Тож у Фоліо близькі до ухвалення таких фото у книзі», – розповів Юлій Голик. Укладач також зізнався, що на стадії узгодження перебуває третій том – книга з фотографіями грудей робітниць.
300 книголюбів Показати IP 26 Грудня 2021 19:41
Один депутат купив відразу 300 штук. Одна по 99 гривень. 15 грудня у Верховній Раді народним депутатам роздавали книги-альбоми про "Велике будівництво" – ініційовану президентом Володимиром Зеленським програму розбудови інфраструктури. Примірники розклали депутатам у парламенті на робочі місця працівники апарату Ради. Їм також допомагали представники фракції "Слуги народу". Депутат від "Слуги народу" Олександр Качура розповів Суспільному, що ініціатива роздати книги про "Велике будівництво" належить голові фракції Олені Шуляк, яка очолює відповідне міжфракційне об’єднання.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus