USD 40.80 41.18
  • USD 40.80 41.18
  • EUR 40.80 41.18
  • PLN 10.22 10.48

Короп та білий амур: у Ковельське водосховище випустили майже 500 кілограмів риби

10 Листопада 2023 11:45
Учора в Ковельське водосховище випустили майже 500 кілограмів риби. Водойму поповнили короп та білий амур. На проведення цієї екологічної акції кошти виділили з бюджету громади. Також до доброї справи доєднався власник ДП «Фіш» ТОВ «Хайфіш» Сергій Балабух, на підприємстві якого було вирощено випущений зарибок. Він передав місту 55 кілограмів молодих рибин.

Про це повідомили в Ковельській міськраді.

Штучне зариблення є одним із способів розв’язати проблему погіршення стану природного відтворення водних живих ресурсів. Рослиноїдні види риб забезпечать проведення природної меліорації річки, зменшать відсоток її заростання.
За словами заступника міського голови Віктора Жигаревича, такий екологічний захід щороку проводять у Ковелі та передбачають на нього фінансування.

«За рік риба підросте і розмножиться, а поки дуже просимо ковельчан утриматися від її вилову», – закликають у міськраді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus