USD 40.60 40.90
  • USD 40.60 40.90
  • EUR 40.80 41.00
  • PLN 10.12 10.30

Кур’єр щастя: юна волинянка створює гостинці для тих, кого розділила війна

27 Травня 2023 13:50
Сімнадцятирічна Діана Велимчаниця з села Раків Ліс стала кур’єром щастя для людей, яких розділяють відстань та війна. Вона передає ніжні вітання та подарунки для їхніх рідних.

Діана допомагає українцям, які перебувають в інших містах, країнах або на передовій, тішити близьких, збирає оригінальні гостинці, що найкраще відповідають індивідуальним смакам тих, кому адресовані дарунки любові, пише газета Полісся.

Залежно від побажань замовників, дівчина компонує індивідуальні набори, куди можуть входити різноманітні цукерки, шоколадки, фрукти, сири, ковбаси, снеки, напої, пісні продукти тощо, оформлюючи їх у вигляді красивих букетів.

Якщо подарунок призначений немовляті, то до пакунка Діана вкладає, наприклад, пелюшки, підгузки, дитячий одяг. При тому важливо зазначити, що майстриня віддає частину виручених завдяки такій діяльності коштів на благодійність.

«Сьогодні людям бракує позитивних емоцій, багатьох не полишають тривоги. І я взялася піднімати їм настрій. З підтримкою мами створюю незабутні святкові моменти, маленькі дива, що роблять щасливішими людей довкола. Щоразу сама заряджаюся тими емоціями, дитячою безпосередністю, душевним теплом.

Читати ще: Вихованці Луцької художньої школи продали у США свої роботи й купили авто для 14-ї бригади

Найприємніше виконувати замовлення наших захисників. Здається, там, де їм доводиться бути, де майже не припиняються бої, немає часу для чогось іншого, окрім війни. Але солдати знаходять хвилини, аби зателефонувати з передової та влаштувати несподіване свято найдорожчим, надіслати промені сонця, незважаючи на те, що самі при цьому посеред темного пекла. Часто, коли вручаємо подарунки, знімаємо відео, фотографії, та надсилаємо військовим. А потому знову отримуємо море вдячності, доброти, якою так хочеться ділитися», – розповідає дівчина.

Діана впевнена і в тому, що колись обов’язково зможе також рятувати людські життя. Її велика мрія – здобути благородну професію лікаря.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрій Показати IP 27 Травня 2023 22:51
МОЛОДЧИНА та РОЗУМНИЦЯ НА ТАКИХ ТРИМАЄТЬСЯ УКРАЇНА!!!! Дякую тобі!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus