USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

Квадрокоптер та зарядна станція: Луцька міськрада передала чергову допомогу на передову

1 Грудня 2023 13:16
Щоденно Луцька міська рада опрацьовує запити від військових та передає допомогу нашим захисникам, які виконують бойові завдання та боронять нашу землю від російського ворога.

Про це повідомляє пресслужба міськради.

Сьогодні, 1 грудня, для потреб бійців військової частини А0284 передали 2 батареї до рацій Motorola, квадрокоптер DJI Mavic 3 Enterprise та зарядну станцію Ecoflow.

Читати ще: Луцьк – серед міст з найбільшими витратами на ЗСУ та найменшими на бруківку

«Продовжуємо й далі підтримувати наших захисників. Разом до Перемоги!» – йдеться у повідомленні.

Читати ще: Луцьк займає 4 місце в Україні за витраченими коштами на закупівлю БПЛА, за кількістю куплених дронів – шосте

Нагадаємо, 30 листопада для ефективної боротьби з ударними безпілотними літальними апаратами противника військовій частині А0959 передали три тепловізійних приціли типу ATN MARS 1.TV640 в комплекті з трьома моніторами ViewSonic та шість прожекторів пошукових «Bandera Flashlight».

До слова, Луцьк наступного року спрямує не менш як 500 мільйонів гривень і вільні залишки на закупівлю необхідного оснащення військовослужбовцям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 1 Грудня 2023 14:44
Чому висвітлюється тільки ті діяння, де присутня влада ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus