USD 40.90 41.20
  • USD 40.90 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.16 10.45

Київстар платитиме за дзвінки та користування інтернетом у роумінгу

30 Грудня 2015 12:30
Напередодні новорічних святнаціональний телеком-оператор Київстар підготував приємний сюрприз – нову послугу Київстар – «Вільний Роумінг» та «Бонусний роумінг з Booking.com».

Відтак, спілкування по телефону та користування інтернетом стало майже безкоштовним! А на заощаджені гроші користувачі зможуть замовити додаткову екскурсію або придбати цікаві сувеніри на згадку про подорож.

Згідно з результатами досліджень, проведених компанією, виявилося, що понад 400 тисяч абонентів Київстар щомісяця виїжджають за кордон. Ця кількість зростає напередодні свят, канікул та періоду сезонного відпочинку – морського або гірськолижного. Саме тому Київстар запропонував своїм клієнтам низку неймовірно вигідних пропозицій.

Зокрема, в рамках послуги «Вільний Роумінг», яка діятимез 18 грудня 2015 року до 29 лютого 2016 року, Київстар вдвічі знизив вартість дзвінків і практично у 10 разів – вартість мобільного інтернету в роумінгу. Якщо абонент подорожує до європейських країн першої тарифної групи, зазначеної на сайті Київстар, то зможе телефонувати на тій території всього за 2 гривні на хвилину. А користування інтернетом обійдеться йому лише у 0,35 гривень за 1 мегабайт!

Такі пропозиції діють у найбільш популярних серед українців європейських туристичних напрямках: Туреччині, Польщі, Іспанії, Угорщині, Великобританії, Німеччині тощо.

Також Київстар розширив свої тарифні зони, додавши до 21 країни другої групи ще 10 нових. Це Австралія, Боснія і Герцеговина, Індія, Камбоджа, Катар, Китай, Малайзія, Македонія, Сербія та Сінгапур. Перебуваючи тут, абоненти Київстар можуть телефонувати за тарифом від 4 гривень за хвилину, користуватися інтернетом – від 3 гривень за мегабайт, а відправити SMS можна за тарифом від 1,50 гривень за повідомлення.

Окрім того, Київстар розробив унікальну пропозицію, якої до цього ще не було в Україні, – оператор оплачує роумінг замість абонентів!

Такі умови передбачає послуга «Бонусного роумінгу з Booking.com», яка з’явилася завдяки міжнародній співпраці VimpelCom і Booking.com.

Так, при бронюванні одного із об’єктів, що представлені на Booking.com, клієнти будуть отримувати гроші на бонусний роумінг-рахунок для використання за кордоном.

Припейд-абонентам надається 300 гривень, а клієнтам контрактної форми обслуговування – 60 хвилин спілкування.

Щоб скористатися послугою «Бонусний роумінг з Booking.com», клієнт має обрати один із типів житла на сайті www.hotels.kyivstar.ua та вказати номер Київстар, який буде використовуватися під час подорожі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus