USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Луцьк вже починає готуватися до 925 річниці

8 Вересня 2009 09:38

У серпні наступного року обласний центр Волині відзначатиме своє 925-річчя з моменту першої писемної згадки в Іпатіївському літописі. Міська влада уже розпочинає готуватися до цієї дати. Про це йшлося під час апаратної наради в мерії, – інформує 8 вересня репортер «Волинських Новин».
Розраховувати на серйозну допомогу з державного бюджету немає сенсу, бо ситуація кризова, – сказав Луцький міський голова Богдан Шиба. Він доручив заступникам, відповідно до розподілу обов’язків, розробити робочі заходи, які будуть виконуватися в місті окремо по кожній галузі.
«Тільки робочі заходи, які треба розробити впродовж місяця та затвердити і приступити до їх виконання з урахуванням можливостей бюджету, залучення коштів установ, добровільних пожертв громадян», – сказав градоначальник.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus