USD 40.86 41.25
  • USD 40.86 41.25
  • EUR 40.90 41.25
  • PLN 10.30 10.55

«Масовку» за Порошенком возили у Ківерці та Рожище. Відео

16 Січня 2019 17:43
Людей для зустрічі з Петром Порошенком зі всієї Волині звозили не лише до Луцька – «масовка» їздила за гарантом і в Ківерці та Рожище.

У сюжеті «Суспільного Волині» повідомляється, що приїзд Порошенка у Ківерці був запланований на 13:30. В очікування президента на площі збиралися люди, під’їжджали автобуси. Люди розповідали, що вони з – Маневицького та Ківеверцівського районів.

Перший заступник голови Ківерцівської РДА Юліан Таранчук каже, що підвезенню людей «сприяли» підприємці, проте заявив, що ніяких спеціальних розпоряджень щодо довезення людей не було.
Проте, як відомо, це не відповідає дійсності, адже на минулому тижні в пресу потрапило розпорядження голови Волинської ОДА Олександра Савченка з вимогою забезпечити явку у кількості 100-250 людей від кожного району.

До будинку культури, де відбувалась зустріч, пропускали лише «обраних» та тих, хто значився у списках. Натомість журналістів, які мали попередню акредитацію на висвітлення події, у будівлю не впустили.

Схожа історія повторилася і в Рожищах: людей пропускали за списками, а ті, кому потрапити не вдалося, обурювалися.

Журналістка Оксана Петрук у Фейсбуці повідомила, що теж бачила автобуси, які возили людей.

«З власних спостережень додам, на Привокзальній площі стояло три автобуси. Люди кажуть, їх привезли з Ковеля і Голоб. Чекати президента сказали в автобусах. Це якраз та аудиторія, яка мала грати роль рожищан і зустрічати Порошенка перед входом в будинок культури. Печаль. Думаю, цей сценарій придумав не сам Порошенко. Швидше свита...», - пише журналістка.
«Чому не пускають всередину? Я хотіла запитати, чому інвалідам призначили таку малу пенсію», - скаржиться місцева жителька пані Марія.

Житель міста Рожище Валентин Богар каже, що взяв з собою документи, але в зал його так і не пропустили. Більше того, на вулиці були змушені чекати та мерзнути діти.

«Ці дітки мерзнуть, його чекають на 16 годину, а він не зміг вчасно приїхати», - розповідає чоловік.

Самі ж дітлахи кажуть, що прийшли зробити селфі з президентом. З ними – вчителька англійської мови Марія Клебанська. Жінка розповідає, що, безперечно, хотілось би отримувати більшу зарплату, але головне – це мир в Україні.

ЧИТАТИ ЩЕ: ТОМОС, БЮДЖЕТНИКИ ТА ОДНАКОВІ ПРОМОВИ: ПЕРЕДВИБОРЧИЙ ВІЗИТ ПОРОШЕНКА НА ВОЛИНЬ. РЕПОРТАЖ

Нагадаємо, у рамках передвиборчого «Томос-туру» Порошенко прибув у Луцьк 15 січня. Сотні людей за розпорядженням голови Волинської ОДА Олександра Савченка звезли з районів області, аби забезпечити масовку з потрібних людей президенту.

Пасажирські автобуси, у тому числі шкільні, з людьми з різних районів області з’їхалися до обласного центру перед приїздом Порошенка. Аби приховати цей факт, людей висаджували не в центрі міста, де була запланована зустріч із гарантом, а на вулицях Набережній та Шевченка. Згодом цю інформацію підтвердили в мережі ОПОРА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
дідо Показати IP 16 Січня 2019 18:17
хто не хотів їхати, то й не їхав... а так люди хотіли побачити президента.
ххх Показати IP 16 Січня 2019 18:31
ТО БРЕХНЯ,))ЛЮДИ САМІ ЗА ГАРАНТОМ ЇЗДИЛИ,))ТОЖ ТОМАС ПРИВЕЗЛИ, ТЕПЕР І ЗА ХАТУ ПЛАТИТИ НЕ ТРЕБА І ГАЗ БЕЗКОШТОВНИЙ БУДЕ І ВЗАГАЛІ ЗАЖИВЕМО КРАЩЕ ВСІХ)))))))))))))))
ххх Показати IP 16 Січня 2019 18:33
А ГОЛОВНЕ ЗА ДВА ТИЖНІ АТО СКІНЧИТЬСЯ!!!)))
ххх Показати IP 16 Січня 2019 18:49
ДА ТО БРЕХНЯ,)))ЛЮДИ ТАК ЛЮБЛЯТЬ НАШОГО ГАРАНТА, ЩО АВТОБУСИ СОБІ НАВІДЬ ЗАКАЗАЛИ)))ВІН ВНАС ТАКИЙ ХОРОШИЙ,ТАКИЙ ЧЕСТНИЙ,А ВИ ТАКЕ ГОВОРИТЕ, ЯК ВАМ НЕ СОРОМНО???))))))
іван Показати IP 16 Січня 2019 19:32
до речі на першому відео 1хв07с і по 1хв13с два клєрка з Маневич, з якого такого дива вони їздять за порошенком самі собі дайте відповідь , і у нормальній країні вже всі правоохоронці перевіряли як вони два бюджетника в робочий час катаються , на чиї гроші їх як пр...ків возять за порошенком? Маневичани діліться відео нехай селище знаяє підхалімів
ZZ Показати IP 19 Січня 2019 13:54
Петруша з розуму поїхав і тягає Єпіфанія за собою як собаки стерво
гость Показати IP 20 Січня 2019 12:23
нам хлеба ненада-нам томос давай.петруха чудит.
галина Показати IP 20 Січня 2019 13:12
Питання до волинських адміністраторів і тих ,що стояли на дверях , якого дідька ви стараєтесь погіршити імідж Порошенка?, Совок скінчився, закінчуйте показуху, а люди йшли і підуть, і не за президентом, а ті, що боролись за нашу церкву.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus