USD 40.00 40.35
  • USD 40.00 40.35
  • EUR 40.10 40.45
  • PLN 10.00 10.25

Мер Луцька відвідав Різдвяні богослужіння у храмах міста. Фото

7 Січня 2022 17:38
Сьогодні, у день Різдва Христового за юліанським календарем лучани знову зібралися у міських храмах, аби вшанувати народження Господа Ісуса Христа.

Міський голова Ігор Поліщук, депутат міської ради Роман Кравчук, а також представники обласної влади приєдналися до святкових богослужінь, відвідавши Собор Всіх Святих Землі Волинської, Різдво-Богородичний кафедральний храм Української Греко-Католицької церкви, Церкву Християн Віри Євангельської «СІОН», Свято-Троїцький кафедральний собор Волинської єпархії ПЦУ, Молитовний будинок Євангельських християн-баптистів та християнську церкву «Царство Боже», - інформують на сайті Луцькради.
«Христос народився понад дві тисячі років тому в людській особі для того, щоб показати наскільки сильно він любить кожного з нас. Він народився, щоб дати нам шанс на спасіння. За цей час безліч правителів намагалося заперечити цю подію, стерти пам’ять про неї. Та в них нічого не вийшло, адже сьогодні, у 2022 році ми знову відзначаємо величне свято Різдва Христового. Це означає, що добро обов’язково переможе.

Сьогодні я хочу побажати, щоб Господь народився у серці кожного з нас. І я бажаю вам, щоб радість його народження була із вами не лише у ці святкові дні, а й залишилася на повсякчас.

У ці непрості дні нашого життя я хочу, щоб світло Різдва розвіяло наші смутки і тривоги, подарувало нам особливу надію. Бажаю, щоб ваші оселі були наповнені особливим родинним затишком, а серця — любов’ю. А ще я бажаю, щоб сьогодні кожен і з нас знайшов трохи часу, щоб задуматись над тим, як змінити себе на краще. Це стало б добрим подарунком на День народження Ісуса Христа», - привітав християн Ігор Поліщук.
Окрім того, міський голова Ігор Поліщук урочисто вручив очільникам храмів Вітальний адрес, подякувавши за підтримку у починаннях, спрямованих на розбудову нашого міста. В свою чергу, священослужителі подякували міській владі за сприяння у їх діяльності та запросили до спільної молитви.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Притомний мер Показати IP 8 Січня 2022 07:25
Людина як людина
Лучанин . Показати IP 8 Січня 2022 10:39
Дуже правильно , що відвідав всі конфесії.
? до Лучанин . Показати IP 8 Січня 2022 15:56
А рпц в лиці упц, на вашу думку, яка конфесія?!
Анонім до ? Показати IP 9 Січня 2022 13:11
Тебе що? В гуглі забанили?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus