USD 40.55 40.85
  • USD 40.55 40.85
  • EUR 40.75 41.00
  • PLN 10.12 10.28

Мер Луцька закликав підприємців впускати до закладів людей під час повітряної тривоги

16 Березня 2022 18:22
Луцький міський голова Ігор Поліщук у вечірньому зверненні 16 березня інформував, що лучани часто запитують, що їм робити, якщо власники торгових центрів, супермаркетів чи магазинів не впускають їх усередину під час повітряної тривоги.

Він закликав власників та адміністраторів закладів впускати людей і давати їм можливість зупинитися в приміщеннях під час спрацювання системи оповіщення. Також пообіцяв завтра зранку надіслати всім офіційні листи.

«Досить часто лунають запитання щодо роботи «Там-Таму», «Порт Сіті». У підземному паркінгу там влаштовано укриття. Люди кажуть, що зачиняють двері й вони змушені йти в укриття через вулицю. Ви ж не йдете вибирати сукню. Коли ви чуєте сигнал сирени, необхідно спускатися в укриття тим методом, який можливий», – зазначив мер.

Читати ще: «Небезпека може очікувати нас будь-якої хвилини», – міський голова закликав лучан не нехтувати сигналом про тривогу

Також до міської ради звертається велика кількість малозабезпечених і багатодітних сімей щодо забезпечення їх продуктами харчування, підгузками, дитячим харчуванням тощо. Всі соціальні виплати, призначені до 24 лютого, зберігаються. А в разі гострої потреби родини можуть звертатися в управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді міськради.
Ігор Поліщук подякував працівникам Комбінату шкільного і студентського харчування, які щодня, починаючи з другого дня війни, забезпечують триразовим гарячим харчуванням військовослужбовців, які цього потребують. Кожного дня вони харчують 210 осіб: 30 – на блокпостах, 180 – тероборона. Міський голова подякував також небайдужим громадянам, які готують їжу для військових і нужденних у своїх домівках.

Читати ще: Лідер уподобань – вареники: луцький комбінат шкільного харчування щодня годує 210 військових

Насамкінець мер зазначив, що всі комунальні установи громади продовжують працювати у штатному режимі, а транспорт курсує в режимі вихідного дня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus