USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

На колишнього головного медика Луцька поскаржилися у прокуратуру

23 Лютого 2016 17:11
Благодійний фонд «Рідна Волинь» передав у прокуратуру Луцька документи щодо можливих неправомірних дій екс-начальника управління охорони здоров'я Луцької міської ради, керівника благодійної організації «Муніципальна лікарняна каса» Федора Кошеля.

«Збором «благодійних внесків» в луцьких лікувальних закладах займається благодійна організація «Муніципальна лікарняна каса», засновником і керівником якої є екс-начальник управління охорони здоров'я Луцької міськради Кошель Федір Гнатович. Натомість, діяльність у Луцьку цієї благодійної організації викликає багато запитань. Зокрема, уся її діяльність покрита мороком для громади. Звіти про її діяльність, розміщені на сайті управління охорони здоров'я Луцької міської ради -окозамилювання», - йдеться у повідомленні.

Натомість, повідомляють у прес-службі Фонду «Рідна Волинь» за «благодійні внески» лучан закуплений автомобіль ВАЗ 2110 АС 0024 ВВ, який здали в оренду міському управлінню охорони здоров'я (до речі, на той момент в управління було авто), закуповуються квіти невідомо для кого на суми еквівалентні тисячам доларів США, газети та журнали на такі ж суми і т.п.

«За ці факти несе відповідальність засновник і керівник БО «Муніципальна лікарняна каса», екс начальник УОЗ ЛМР Федір Кошель. Чи має це все оплачувати луцька громада? Люди і так поставлені на межу виживання. А чи не краще для громади Луцька, якби на закумульовані кошти закупили б тоді замість автомобіля апарат УЗД для дитячої поліклініки. До речі, ця проблема піднімалася рік тому і БО «Муніципальна лікарняна каса» навіть оголосила збір коштів на цей апарат УЗД під гучною назвою «УЗД для дитячого сердечка», оскільки апарату 25 років і він вичерпав свій ресурс. У підсумку цей апарат таки придбали в минулому році, але за державні кошти. Рівень відповідальності пана Кошеля встановлять відповідні органи», - наголошують у Фонді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 26
аяяй Показати IP 23 Лютого 2016 17:20
А где вы раньше были.? Когда наверняка еще больше денег из благотворительного фонда разворовывалось
медик до аяяй Показати IP 23 Лютого 2016 18:39
головне - чим ЦЕ закінчиться зараз ......
до аяяй до аяяй Показати IP 23 Лютого 2016 22:13
Чуєш ти кацап це в тебе там ворують
Знаюча Показати IP 23 Лютого 2016 17:34
Краще б не за автівками одне одного стежили, а реально людям допомагали...
Анонім Показати IP 23 Лютого 2016 17:42
федір кошель є одним із співвласникфв аптеки в міській лікарні де директором є андрій духневич,син головного лікаря міськоі лікарні
????? до Анонім Показати IP 23 Лютого 2016 20:30
Ото страшну таємницю відкрили! А з яких пір зайняття підприємницькою діяльністю є злочином???
1 до Анонім Показати IP 23 Лютого 2016 22:07
напевно ти теж один із співвласників не можете гроші поділити чи чому капаєш
Анонім Показати IP 23 Лютого 2016 17:43
Довго він керував медициною міста.Заробив багато
Анонім Показати IP 23 Лютого 2016 17:47
Син його григорій дійсно нічого не тямить в медицині
Анонім Показати IP 23 Лютого 2016 17:49
Знаєм,гроші і відкати з Духневич ділили разом .Аптечку теж разом замутили ,велику,круглодобову
Маша до Анонім Показати IP 23 Лютого 2016 20:32
Щось тут багато Анонімів розвелося....А відкати, пробачте за мою цікавість, за що??
наташа Показати IP 23 Лютого 2016 18:08
І незабудьте допитати і Семенюк Ольгу Богданівну юристку Кошеля без неї там нічого не робилось без її резолюції.
лучанка Показати IP 23 Лютого 2016 19:42
Кошель Ф Г прекрасна людина !!! Низький уклін! Здоров я здоров я здоров я!!!
Інфа Показати IP 23 Лютого 2016 20:13
Ні для кого не секрет, що БФ "Рідна Волинь" очолює Глазунов Д.Б.,який є прямим конкурентом ЧБО "Муніципальна лікарняна каса". Уже більше року у всіх ЗМІ він активно веде "чорний піар". Яка може бути мова про "діяльність покриту мороком "(цитата із статті), якщо організація Кошеля постійно проводить звіти про роботу для своїх членів (на яких я неодноразово був) та систематично звітує про свою роботу на власному (НЕ МІСЬКОГО УПРАВЛІННЯ) сайті!! А от до діяльності "ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ЛІКАРНЯНОЇ КАСИ"(яку теж очолює Глазунов) в мене більші питання, оскільки ні інформації про звіти, ні умови членства, ні будь-якої інформації про саму обласну касу не знайти ніде у відкритому доступі. P.S. Кошеля я не прикриваю як може хтось подумати(якщо будуть порушення-нехай несе відповідальність), просто нехай паралельно перевірять діяльність вищевказаних "обласних" благодійних організацій
Друг кошеля до Інфа Показати IP 24 Лютого 2016 00:23
Злодій ще комуністичної закалки'
123 Показати IP 23 Лютого 2016 21:46
Нещасна людина, Люди пожалійте його!! Все по судах, все по прокуратурах і замуж його ніхто не бере напевно і там не все в порядку і суди програє. Ще за якусь десятку вчепився ніби то його джипа забрали. Все йому не ясно по благодійних внесках ще й тупеньке, Всім все ясно, йому не ясно. Прости господи.
1 Показати IP 23 Лютого 2016 21:58
Пишуть одне й теж скільки можна. Всім давно ясно що це за Глазунов. Брехнею видер ту Рідну волинь бардак у ВОЛКУ немає ні звітів не пускає перевірки Замість того щоб люди з ВОЛКА лікувались то він за їхні кошти дає відкати для директорів фірм які в ного у волку купляє їм якісь дивани телевізори. Щоб вийти з організації то ж знайти його не можка. Робив якусь конференцію то закрився і нікого чужих не пускав. Ось тут вже треба прокуратуру да і куди діваються кошти його благодійного фонду рідна волинь га!
Кошелю Показати IP 23 Лютого 2016 22:01
Тримайся все в тебе добре раз так тобі завідують.
3 Показати IP 23 Лютого 2016 22:03
Поскаржились туди де вже нема куди Вже тій прокуратурі до одного місця той Глазунов з його шизою.
Анонім Показати IP 23 Лютого 2016 22:36
Ні,люди,то син Кошика так захищає ,тато ж на все життя забезпечив .І внуків ,і правнуків .Підприємницька діяльність -на горі людей робиш.Сам знаєш які прибутки маєш І далі береш
Анонім Показати IP 24 Лютого 2016 01:04
Люди проаналізуйте, що скрізь пишуть, всі хочуть направити нас лобами один на одного. А хтось на цьому заробляє зірочки на погонах. Страшно що робиться.
Лучанин Показати IP 24 Лютого 2016 08:59
До прокуратури Коли будуть перевіряти Муніц лік касу хай не забудуть перевірити і Рідну Волинь І ВОЛК для справедливості. Я думаю там є поле для діяльності. Про відкати які платить Глазунов керівникам організацій, за те що вони втримують людей в його конторі легенди ходять, і про те який Глазунов благодійник за чужі гроші теж знаємо. Людина із хворим уявленням та не стабільною психікою. Дивуюсь хто йому довірив Рідну Волинь.
1 до Лучанин Показати IP 24 Лютого 2016 09:14
Хто довірив ? Жінка Климчука розбазарила його здобутки краще б дітям віддала вони би справу батьку вели гідно а не паклюжили добре ім"я як цей вигнанець з СБУ Глазунов вчасно позбулися алкаша.
Анонім Показати IP 24 Лютого 2016 09:10
Люди добрі то це ж Кошель і Глазунов найкращі друзі вони ж разом створювали ВОЛК і Допоможемо собі він Кошелю як син це їхній піар щоб про них не забували . А Глазунов весь час крутится в міській лікарні біля муніципальної аптеки має якісь відсотки. Ви ж подивіться хто багато контролює то сам мусить знати всі схеми .
Ксюха Показати IP 24 Лютого 2016 09:34
Діма спасав Допоможи собі, тепер взявся спасати муніципальну касу. Висновок: дам де гроші, тамі Діма. Хотів розтарабанити Допоможи собі. Не дали. Взявся за муніципальну касу. Вам не здається що в Діми не здоровий інтерес до організацій які створив Кошель. В ньому говорить дитяча образа. Діма хотів рулювати в Допоможи собі, а Кошель не дав руля. Ось і мстить.
До діми Показати IP 24 Лютого 2016 10:16
як ти за"бав - приведи спершу доладу територію перед своїм "офісом", будівлю відремонтуй (така вся розмальована стоїть між Палацом учн. молоді та дит. залізницею), перестань мордяку ботоксом штрикати, і нігтики полірувати бо вже дивитися гидко - стань нарешті мужчиною та починай поводитися по-чоловічому. Тоді можна на тебе звертати увагу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus