USD 40.50 40.88
  • USD 40.50 40.88
  • EUR 40.50 40.80
  • PLN 10.16 10.34

На Ковельщині екологи виявили незаконний видобуток піску

16 Листопада 2023 07:45
14 листопада інспектори Державної екологічної інспекції у Волинській області під час проведення заходів, спрямованих на запобігання, виявлення та фіксації адміністративних правопорушень природоохоронного законодавства виявили самовільне видобування корисних копалин.

Про це інформує Держекоінспекція Волині.

На території Дубівської сільської громади та за межами населеного пункту села Мощена Ковельського району виявлено факти самовільного видобутку корисних копалин місцевого значення за допомогою екскаваторів JCB 130, 160.

Читати ще: На Волині підприємець незаконно видобув і продав 1100 тонн піску

Такими діями порушено вимоги законодавства про використання та охорону надр у частині самовільного користування надрами, чим завдано збитків на території Дубівської сільської громади Ковельського району на суму 86 191 581 гривень та у розмірі 23 164 848 гривень завдано збитків за межами населеного пункту села Мощена Ковельського району.
Оскільки в таких діях наявні ознаки кримінального правопорушення, інспектори звернулися на лінію 102 та викликали слідчо-оперативну групу місцевого відділу поліції.
Матеріали обстеження та розрахунки розміру шкоди щодо виявлених фактів самовільного користування надрами передано до правоохоронних органів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus