USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

На Волині п’яний водій, якого зупинили у комендантську годину без прав, хотів відкупитися за тисячу

20 Серпня 2023 12:56
На Волині у керманича легковика не вийшло відкупитися у поліцейських за п’яне водіння без прав. Волинянин пропонував правоохоронцям тисячу гривень хабара, натомість заплатить понад 25 тисяч гривень штрафу.

Відповідний вирок ухвалив Маневицький районний суд.

З матеріалів справи відомо, що подія трапилася вночі 10 червня поблизу села Троянівка Камінь-Каширського району. Через порушення комендантської години поліцейські зупинили автомобіль Ford Focus під керуванням Владислава В.

З’ясувалося, що волинянин був п’яним, також у нього не було посвідчення водія. Своїми діями він вчинив правопорушення, передбачені ч. 5 ст. 126 та ч. 1 ст. 130 КУпАП.

Читати ще: На Волині водій, який хотів відкупитися за п’яне водіння тисячею гривень, заплатить 22 тис. грн штрафу

Однак Владислав В. намагався «відмазатися» та запропонував двом поліцейським тисячу гривень, хоча був попереджений про кримінальну відповідальність.

Між прокурором та водієм була укладена угода про визнання винуватості. Суд оштрафував його на 25 тисяч 500 гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus