USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.80 40.05
  • PLN 9.90 10.12

На Волині 29-річний водій напідпитку злетів у кювет і продовжив тікати. Відео

14 Жовтня 2019 21:31
Учора, 13 жовтня, під час патрулювання в місті Ковелі інспектори отрималиповідомлення про те, що водій автомобіля Opel Combo – у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляє патрульна поліція Волинської області.

Поліцейські зафіксували автівку на вулиці Володимира Кияна, однак на законну вимогу про зупинку водій проігнорував та почав тікати від службового автомобіля.

Кермувальник створював аварійні ситуації, наражаючи на небезпеку себе та інших. У результаті водій не впорався з керуванням та здійснив з’їзд в кювет, після чого намагався втекти, однак його було затримано патрульними.

В автівці знаходилося ще двоє дорослих чоловіків з явними ознаками алкогольного сп’яніння. На щастя ніхто не постраждав.
29-річному водієві було запропоновано пройти огляд на стан сп’яніння. Однак водій в присутності двох свідків відмовився від огляду на місці та в медичному закладі.

У результаті складено всі необхідні матеріали за ст 130 (Керування в стані сп’яніня) КУаАП, ст.122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП, ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортного засобу) КУпАП та за ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Законослухняний Показати IP 15 Жовтня 2019 00:07
Скільки можемо терпіти бидло за кермом???????????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus