USD 40.45 40.85
  • USD 40.45 40.85
  • EUR 40.60 40.90
  • PLN 10.18 10.38

На Волині повернули у державну власність майже 3 га землі вартістю 3,6 млн

9 Червня 2022 22:50
Господарський суд області задоволив позов Волинської обласної прокуратури в інтересах держави в особі Волинської обласної державної адміністрації до Маневицької селищної ради про витребування у власність держави земельної ділянки площею понад 2,8 гектара й вартістю 3,6 мільйона гривень.

Про це інформує пресслужба прокуратури Волині.

Суд погодився з доводами прокурора про незаконність розпоряджень Маневицької районної державної адміністрації, на підставі яких земельна ділянка лісогосподарського призначення державного підприємства «Поліське лісове господарство» була безпідставно віднесена до земель сільськогосподарського призначення та в подальшому всупереч вимог закону передана Головним управлінням Держгеокадастру у Волинській області до земель комунальної власності.

У суді прокурори домоглися повернення цих земель у власність держави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
цікавий Показати IP 10 Червня 2022 06:56
То скільки вартує 1 га землі у Маневичах? Найдорожче в Україні?
Guest Показати IP 10 Червня 2022 08:27
То так прокурорчики наганяють важливості та "ваги" справі. Повернули АЖ! цілих 2,8 гектари!!! А те що в лісах під Луцьком ( Гаразджа, Боголюби, Тарасове, Забороль) побудовані цілі палаци, то таке, не важливе!
цікавий Показати IP 10 Червня 2022 08:30
Всі землі Поліського ЛГ - це с\г землі. Прокурори що закони не читають.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus