USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

На Волині розіграли благодійний «Кубок Володимира» на підтримку ЗСУ

1 Серпня 2022 21:14
У Володимирі 30 липня відбувся благодійний футбольний турнір. «Кубок Володимира» розіграли на стадіоні «Олімп». У футбольному дійстві взяли участь чотири команди, які представили міста Володимир, Нововолинськ, Ковель та Луцьк.

Про це повідомили у Володимирській міській раді.

Міський голова Ігор Пальонка привітав усіх присутніх зі святом, наголосивши, що можливість провести такий турнір існує лише завдяки нашим захисникам та захисницям, які сьогодні ціною власного життя боронять цілісність та суверенітет України.

Для усіх присутніх глядачів спортсмени створили справжнє свято футболу. За підсумками проведених матчів четверту сходинку посів нововолинський «Шахтар», третє місце отримав ФК «Володимир», друге – ФЦ «Ковель-Волинь», а першість виборов «ЛСТМ 536» з міста Луцька.

Під час турніру у рамках відзначення Дня міста було проведено розіграш патріотичної лотереї. А також усі присутні на турнірі могли особисто долучитися до збору коштів на підтримку ЗСУ. Тож завдяки учасникам та гостям турніру вдалося зібрати понад 39 тисяч гривень.

Організатори заходу вдячні Асоціації футболу Волині за сприяння в організації турніру, а нашим захисникам – за смачний куліш та чай.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus