USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

На Волині шахтарі третій день блокують трасу

16 Жовтня 2014 18:00
Всупереч заяві голови облдержадміністрації Володимира Гунчика від 13 жовтня про те, що виплата заборгованості робітникам недобудованої шахти №10 НВ почнеться "завтра, бо кошти вже надійшли в нововолинське казначейство", на зарплатні картки шахтобудівельників досі немає жодних зарахувань.

Тому сьогодні зранку трудівники блокують львівський напрямок на мосту понад річкою Західний Буг. Про це повідомляє «Нововолинськ діловий».

Чоловіки поклали на дорозі колоди, щоб жодна автівка не проскочила, й у такий оригінальний спосіб намагаються вибити зароблене.

Разом із робітниками на акції «світяться» і керівники довгобуду.

«У них апетити значно більші, ніж у пролетаріату, та й «правильно» поділити бюджетний пиріг між гензамовником, генпідрядником і держпідприємством «Передпускова дирекція» — справа почесна й завжди вигідна», - йдеться у повідомленні.

Як повідомив один із протестувальників — Юрій, станом на 16. 30 зараз по один бік мосту стоять 4 фури, по інший — 5 чи 6.

Рух фінансової документації десь по кабінетах уже почався, але робітники налаштовані рішуче:

« Поки не надійде смс-повідомлення про зарахування зарплати на картку, ми звідси не підемо. Хоч би й цілу ніч стоятимемо», — запевняє Юрій.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лев Показати IP 16 Жовтня 2014 20:01
погано, що на шахтарській справедливій боротьбі за свої робітничі права намагаються зробити собі дешевий піар політичні клоуни
лев до лев Показати IP 16 Жовтня 2014 20:18
ще додам- і політичні клоунши
основне Показати IP 16 Жовтня 2014 20:35
Шахти Волині необхідно запускати..в роботу
лев до основне Показати IP 16 Жовтня 2014 20:41
ясна річ, що треба, але спочатку уряд повинен повернути шахтарям 10 шахти усю заборговану зарплатню

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus