USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

На Волині створять координаційний штаб щодо укріплення та оборони, – голова ОДА

26 Лютого 2022 20:32
У Волинській області створюють координаційний штаб, який займатиметься питаннями укріплення та оборони.

Про це під час оперативної інформації станом на 19.30 розповів голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко.

Він зазначив, що українсько-білоруський кордон в межах області не порушений.

«Ситуація на Волині керована та контрольована, а все завдяки військовим, Національній поліції та іншим правоохоронним органам. На вулицях по всій території області над безпекою спільно працюють поліцейські, громадські формування. За це їм дякую!» – сказав голова ОДА.

Він зазначив, що наразі напрямків роботи щодо організації надійної оборони області багато, але охочих допомогти у цьому ще більше. Тому в області створюють координаційний штаб, де в кожного буде своя ділянка відповідальності щодо укріплення та оборони. Детальніша інформація з’явиться завтра о дев’ятій ранку.

«В області продовжує діяти комендантська година – з 22.00 до 07.00. Під час комендантської години заборонено пересуватися особам і транспортним засобам. Читайте офіційні джерела інформації. Ворог хоче нас залякати та робить усе, щоб ми зневірилися. Цього не буде!» – наголосив Юрій Погуляйко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus