USD 41.35 41.67
  • USD 41.35 41.67
  • EUR 41.60 41.80
  • PLN 10.80 10.93

На Волині вилучили майже 100 тисяч пляшок горілки

2 Липня 2014 11:20
На незаконно виготовлену волинську горілку наклали арешт. Про це інформують у прес-службі Головного Управління Міндоходів Волині.

Апеляційний суд Волинської області скасував ухвалу Луцького міськрайонного суду від 19.06.2014 року про відмову в задоволенні клопотання слідчого про арешт

алкогольної продукції торгової марки «Нове Полісся». Відтак, установа наклала арешт на 96 тисяч пляшок горілки.

Своєю чергою, апеляційний розгляд скарги прокуратури області на рішення слідчого судді Луцького міськрайонного суду Олега Ющука від 19.06.2014 про відмову в задоволенні клопотання слідчого про арешт алкогольної продукції торгової марки «Нове Полісся» відбувся 27 червня 2014 року. А саму продукцію сумнівного проходження та якості слідчі фінансових розслідувань вилучили 16.06.2014 в ході розслідування кримінального провадження стосовно одного із підприємств регіону, що здійснює оптову торгівлю алкогольними напоями за фактом збуту незаконно виготовлених підакцизних товарів.

Під час розслідування встановили, що незаконно виготовлені алкогольні напої марковані підробленими марками акцизного податку, що підтверджується відповідними висновками експертів. Такі незаконні дії кваліфіковано за частиною 1 статті 204 КК України.

Спеціалісти підрозділу контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ Міндоходів в області констатували, що зображення торгівельної марки, виконані на етикетках горілки «Нове Полісся» не зареєстровані як знак для товарів і послуг.

Крім того правоохоронці встановили, що рецептура і технологічна інструкція на виробництво горілки під такою назвою для погодження до Міністерства аграрної політики України не надходили.

Досудове розслідування триває.

Також нагадаємо, що на Волині вилучили алкоголю та тютюну на 4 мільйони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
стукач Показати IP 2 Липня 2014 16:33
Пішли Тімейчука - почала служба працювати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus