USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

За 2 мільйони відремонтують дитсадок на Волині

5 Жовтня 2016 12:36
Ремонт сільського дитсадка на Ковельщині обійдеться у 2 мільйони гривень.

Так, голова Ковельської райдержадміністрації Віктор Козак провів кілька нарад з питань ремонту дошкільного навчального закладу в селі Уховецьк, - повідомляє прес-служба РДА.

На ремонтні роботи передбачені кошти з субвенції державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій по Ковельському району та кошти районного бюджету. Загальна вартість робіт субвенції з державного бюджету складає 2177,75 тисяч гривень, з районного бюджету - 21,777 тисяч гривень.

Уховецький сільський голова зазначив, що станом на сьогодні, ведеться підготовчий етап до проведення капітального ремонту дошкільного навчального закладу.

Представники будівельних організацій обговорили терміни виконання капітального ремонту, перелік запланованих робіт, серед яких капітальний ремонт першого поверху, капітальний ремонт другого поверху, реконструкція господарської будівлі під котельню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus