USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Пожежна небезпека, радіаційний фон та температура води: волинські синоптики – про погоду в Луцьку та області

24 Серпня 2022 18:05
Найближчими днями Волинь перебуватиме на південно-західній периферії антициклону. Тому до кінця тижня погода залишатиметься спекотною і сухою.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповіла чергова синоптикиня Волинського обласного центру гідрометеорології Світлана Гончаренко.

З її слів, на території області переважатиме вітер південно-східного напрямку 3-8 метрів за секунду. З 24 до 28 серпня вночі стовпчик термометра фіксуватиме 13-18 градусів тепла, а вдень – 27-32 градусів з позначкою «плюс».

У Луцьку денні температурні показники будуть дещо вищими – 29-31 градус.

Окрім того, у зв’язку із сухою погодою до кінця тижня на Волині спостерігатимуть надзвичайну пожежну небезпеку 5-го класу.

Світлана Гончаренко наголосила, що сьогодні, 24 серпня, у Луцьку та на території області радіаційний фон – у межах норми (від 10 до 12 мікрорентгенів за годину).

Температура води у річці Стир – 23 градуси, в озері Світязь – 22 градуси з позначкою «плюс».

Зі слів метеорологині, короткочасний дощ очікують у понеділок, 29 серпня.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus