USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Нема переводу Козацькому роду: на волинського тероборонівця з Перемогою чекає юрба онуків

12 Грудня 2023 08:08
Пан Віктор на псевдо Козак служить на посаді водія евакуаційної машини у Камінь-Каширському батальйоні Волинської бригади тероборони.

Про нього розповіли в 100-й бригаді ТрО.

«Діда мого в селі Козаком називали, батько Козаком був, і я – Козак! – з гордістю розповідає Віктор Степанович. – За родинним переказом, наш предок приїхав на Волинь із Запорозької Січі – із самісінької Хортиці! Закохався в дівчину-волинянку, одружився – і започаткував наш рід».

Читати ще: «Після кожного бойового виходу проводимо «роботу над помилками», – головний сержант з волинської бригади

До речі, про початок широкомасштабного вторгнення 24 лютого 2022 року Козак дізнався… ближче до обіду.

«Річ у тому, що я працюю на лісозаготівлі – водієм вантажівки-маніпулятора. Вдосвіта поїхав на роботу – а в лісі зв’язку немає… Коли приїжджає лісничий: «Кидай роботу – війна!» – пригадує.

Вже наступного ранку пан Віктор добровольцем прийшов до військкомату.

На рідній Волині на Віктора Степановича чекає з Перемогою велика родина: мама Ганна Василівна, кохана дружина Ніна, двоє вже дорослих дітей і трійко маленьких онуків – Владик, Микита і Злата.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus