USD 39.65 39.97
  • USD 39.65 39.97
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.15

Ніколи не отримувала посвідчення водія, але сіла за кермо напідпитку: у Ковелі патрульні зупинили водійку-порушницю

21 Лютого 2024 14:47
У вихідні в Ковелі поліцейські зупинили автомобіль Renault за порушення ПДР: його 33-річна керманичка під час руху не була пристібнута ременем безпеки. Патрульні встановили, що жінка також не має права керувати автомобілем, адже ніколи не отримувала водійське посвідчення. Крім того, вона не пред’явила інспекторам реєстраційний документ на транспортний засіб.

Про це повідомили в патрульній поліції області.

Під час спілкування з водійкою патрульні виявили у неї ознаки алкогольного спʼяніння. Жінка погодилася пройти освідування на місці події. Результат огляду на приладі «Драгер» становив 2,93 проміле, що перевищує максимально допустиму норму майже у 15 разів.

Читати ще: Водій ВАЗ був п'яний: деталі ранкової ДТП у Володимирі

На громадянку склали протокол за ст. 130 (Керування у стані сп'яніння) КУпАП та інші адмінматеріали згідно з вчиненими правопорушеннями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus