USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Одесити виявилися не по зубах: «Старий Луцьк» поступився «БІПі». Фоторепортаж

9 Листопада 2022 09:09
У першому домашньому матчі сезону Суперліги баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» не зумів нічого протиставити одеській «БІПі» та поступився з рахунком 71:86, щоправда, старт гри був доволі рівним.

Під час представлення складів команд лучани вийшли на майданчик у футболках, присвячених Героям, які обороняли «Азовсталь», а нині у полоні, зокрема Владиславу Оксенчуку. А символічне вкидання перед матчем зробив лідер ультрас «Старого Луцька» Назарій Тарнавський, який нині захищає Україну в лавах ЗСУ.
Старт матчу був доволі інтенсивним – у лучан феєрив Швагринський, який забив двічі поспіль та додав до цього «трьоху». Попри таку гру одного з лідерів господарів, одесити не відпускали суперників у рахунку – гра була рівною. А невдовзі Швагринський отримав два фоли та мусив поступитися місцем на майданчику Дейні. Максимальна перевага «Старого Луцька» у чверті сягала чотирьох очок, але завершилася вона мінімальною перевагою – 18:17.
Вийшовши на майданчик у другій чверті, Швагринський не збавляв обертів, закинувши з-за дуги, а за ним одразу ж забив Горковенко. Одесити тут вже взяли тайм-аут. Корективи, що їх вніс тренерський штаб «БІПи», дали результати, і в середині чверті вже одесити завдяки влучанню Ткаченка були попереду – 32:33. Після цього гості пішли у відрив +5, і тайм-аут взяли вже лучани. Але це не надто вплинуло на гру господарів, які дозволили «біпівцям» ще більше наростити перевагу. Масивну крапку перед великою перервою поставив одесит Рябчук, закинувши «трьоху» з сиреною – 42:51.
У третій чверті гра в баскетболістів «Старого Луцька» зовсім не пішла. Гості пішли у відрив 6:0, а лучани перші очки в десятихвилинці забили лише після чотирьох хвилин гри – з-за дуги влучив Олександр Коровяков. Але це була чи не єдина світла пляма в грі лучан у третій чверті, адже одесити зуміли забезпечити солідну перевагу перед останньою десятихвилинкою – 53:72.
У четвертій чверті команди продемонстрували відкритий баскетбол, лучани її навіть виграли (18:14), але фінальний рахунок матчу був не на їхню користь – 71:86.
Найрезультативнішим у складі «Старого Луцька» став Дмитро Швагринський – 19 очок. Також одного підбирання до дабл-даблу не вистачило Максиму Дейні (10 очок, 9 підбирань). Сьогодні «Старий Луцьк» зіграє другий матч у домашньому баблі проти «Прикарпаття-Говерли».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus