USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

У місті на Волині одна із головних магістральних вулиць залишилась без освітлення

19 Жовтня 2021 16:41
Через демонтаж старих опор ліхтарів одна із найголовніших магістральних вулиць у Володимирі- Волинському на деякий час залишиться без освітлення.

Про це під час брифінгу повідомив голова Володимир-Волинської територіальної громади Ігор Пальонка.

Він заначив, що станом на сьогодні на вулиці Ковельській у Володимирі-Волинському виконують роботи із демонтажу старих опор світильників.

«На жаль, протягом певного періоду, до завершення ремонтних робіт, ця вулиця не буде освітлюватися», – поінформував посадовець.

Водночас він зауважив, що у житлових будинках, що знаходяться на цій вулиці, світло вимикати не будуть, оскільки вуличне освітлення – це «окрема лінія, яка йде від трансформатора».

До слова, саме на вулиці Ковельській 30 вересня 2021 року стався обвал двоповерхового будинку. Приміщення старе, початку 20 століття, йому близько 100 років. на момент обвалу у будинку перебували три робітники, їх евакуювали. У результаті надзвичайної пригоди ніхто не постраждав.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про попередню причину обвалу двоповерхової будівлі, в якій розташована аптека на вулиці Ковельській у Володимирі-Волинському.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus