USD 40.72 41.10
  • USD 40.72 41.10
  • EUR 40.70 41.20
  • PLN 10.30 10.45

Один із найбільших виробників сільгосптехніки йде з Росії

20 Квітня 2023 23:41
Один із найбільших у світі виробників сільськогосподарської техніки CNH Industrial, якому зокрема належать компанії Case та New Holland, продасть свої активи в Росії.

Про це повідомили у головному офісі компанії в Лондоні, передає Корреспондент.net.

Російські активи CNH Industrial оцінені у 60 млн доларів. У її власності пепебувають виробничі об'єкти з виготовлення будівельного та сільськогосподарського обладнання, а також склад із запасними деталями.

Покупець активів наразі залишається невідомим.

Читати ще: РФ в обхід санкцій скуповує західні технології для виготовлення зброї, – ЗМІ

У березні 2022 року компанія повідомила, що припиняє свою діяльність із постачання продукції на територію РФ. При цьому приблизно 200 працівникам підрозділів компанії у Росії продовжували платити зарплати.

У 2021 році дохід CNH Industrial у Росії становив близько 380 млн доларів або приблизно 2% від усієї виручки концерну. Збитки від продажу російських активів у компанії оцінили у 20 млн доларів.

Як ми писали раніше, Україна внесла відомого китайського виробника смартфонів Xiaomi до переліку міжнародних спонсорів війни. Компанія продовжує роботу в РФ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus