USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.90

П'яні хлопці побили камінням вікна ковельського поїзду

7 Липня 2014 18:16
У лінійний відділ на станції Рівне надійшло повідомлення від чергової по станції Обарів, що у пасажирському потязі сполученням «Київ – Ковель» на перегоні «Рівне-Обарів» розбили декілька зовнішніх шибок вагонів, - інформують в УМВС України на Львівській залізниці.

Слідчо-оперативна група оглянула склад потягу. Встановили, що пошкоджено 4 скла у вагонах потягу. Постраждалих серед пасажирів і членів поїзної бригади не було.

Згідно зі свідченнями очевидців встановили, що скло били молоді люди. Правоохоронці затримали хуліганів, ними виявилися жителі Березнівського району Рівненської області, 1997 та 1996 року народження. Хлопці нещодавно закінчили школу та подали документи на вступ до вищих навчальних закладів. Одного дня, не маючи чим себе зайняти пішли на залізничну колію та вживали алкоголь. Тоді заради розваги вирішили закидали поїзд камінням в той час, коли він слідував за вищевказаним перегоном.

На питання транспортних правоохоронців, навіщо вони скоїли такий вчинок, неповнолітні чесно зізналися, що через нудьгу.

Зі слів підлітків, їм "нічим було зайнятися, вирішили порозважатися". З ними провели профілактичну бесіду. Відкрито кримінальне провадження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Andrij Показати IP 7 Липня 2014 19:26
коментар було видалено
ФигВам Показати IP 7 Липня 2014 22:11
коментар було видалено
порада Показати IP 7 Липня 2014 23:17
Щоб телепні не нудьгували - всипати їм повні дупи, щоб тиждень їли суп стоячи - ото буде їм розвага.
Че Показати IP 8 Липня 2014 08:59
чемодан-військкомат-строкова...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus