USD 40.40 40.80
  • USD 40.40 40.80
  • EUR 40.60 40.85
  • PLN 10.18 10.35

Під Києвом палає сміттєзвалище

14 Липня 2016 07:00
Біля Києва спалахнула пожежа на Трипільському звалищі, яке вже кілька років законсервоване.

Про це повідомляє «Канал 112».

Вогонь перекинувся на сусідні поля з пшеницею. Співробітники ДСНС які працюють на місці, вогонь локалізували. Саме звалище продовжує горіти. У ДСНС запевняють, що для жителів сусідніх сіл пожежа небезпеки не представляє, її гасять 7 пожежних автомобілів. На місці працюють 5 водовозів і 4 ескватора.

Начальник управління ДСНС Київської області Василь Слободяник уточнив, що законсервоване звалище займає територію 14 гектарів. Найбільш активне осередкове горіння виявлено на території 2 га. Рятувальники розраховують загасити пожежу до ранку.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, 30 травня на території Грибовицького полігону твердих побутових відходів, що на Львівщині,спалахнула пожежа. Після завершення стався зсув сміття, під який потрапило троє рятувальників. Їх на сміттєзвалищі завалило відходами з висоти 90 метрів, травми виявилися несумісними з життям. Міського голову Львова Андрія Садового родичі та друзі не пустили віддати шану загиблим на Грибовицькому сміттєзвалищі рятувальникам.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЯК ПОЛІТИЧНЕ МАЙБУТНЄ САДОВОГО МОЖЕ «ПОТОНУТИ» У СМІТТІ

Тим часом, сміття, яке збирають на вулицях Львова, після Грибовицької трагедії вивозили у різні місця по всій Україні, в тому числі, самоскиди були й на Волині – на луцькому полігоні твердих побутових відходів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus