USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

Підопічним Луцького зоопарку благодійники передали новорічні гостинці

27 Грудня 2022 07:43
Луцький зоопарк продовжують підтримувати благодійники. Днями у звіринець надійшла чергова допомога від небайдужих.

«Є люди, які чекають дива. А є ті, хто їх створює. І так щемно, коли приємні несподіванки зорганізовують для підопічних КП «Луцький зоопарк».

Отож, наш багаторічний друг Олександр Ванюрський разом із Ester Callol Perez, Marcin Kolesinski, Maria Iwaniuk презентували нам іграшки, переноски і вологий корм, за що ми йому вкотре щиро дякуємо.

А ще крутим сюрпризом у ці дні стала допомога від гуманітарного штабу Червоноградської міської ради. Від них ми отримали корми для папуг та дрібних гризунів. Із приємністю інформуємо доброчинців: керівництво зоопарку дякує, а підопічні вже ласують смаколиками.
Читати ще: Гріли тварин ковдрами й пляшками з теплою водою: як Луцький зоопарк пережив блекаут

Окрім того, маємо теплу історію про те, що подарунок до Різдва отримав від колишніх господарів і сурікат Крістіан. Як ви пам’ятаєте, він у нас з’явився два роки тому – приїхав з Києва скласти товариство двом самичкам, які свого часу прибули з Варшавського зоопарку. Уточнимо, що із завданнями розважати сурікаток він впорався, тому тварин вже не троє, а семеро (народилися у Крістіана 3 доньки і синочок).
А з колишньою родиною суріката ми були на постійному зв’язку, бо вони ніколи про нього не забували і час від часу робили подарунки. Як і от зараз – передали речі, які є вкрай необхідними для забезпечення комфортних умов проживання сурікатам.

І вкотре дякуємо усім, хто приносить/привозять нам усе, що може бути використано для наших підопічних. Бо навіть торбинка горіхів, варення, овочі чи фрукти – нам велика допомога. А також реальна підтримка колективу, який працює в умовах війни, з відключенням електроенергії та значним зменшенням кількості відвідувачів», – йдеться у Фейсбуці зоопарку.

Нагадаємо, у Луцький зоопарк надійшов перший генератор від благодійників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus