USD 40.00 40.60
  • USD 40.00 40.60
  • EUR 40.30 40.70
  • PLN 10.00 10.25

Поклав гроші у паспорт: волинянин вчинив домашнє насильство і намагався відкупитись від поліцейських

5 Травня 2021 12:52
Волинянин, причетний до вчинення домашнього насильства, намагався відкупитись від поліцейських.

Про це повідомляє поліція Волині.

Вчора, 5 травня, до поліції надійшло повідомлення про вчинення домашнього насильства у селі Новий Двір на Турійщині. На виклик зреагували співробітники групи реагування патрульної поліції Ковельського районного управління поліції. Під час складання адміністративних матеріалів на правопорушника чоловік намагався надати правоохоронцям неправомірну вигоду за непритягнення його до відповідальності. Гроші він поклав у паспорт та передав документ співробітникам поліції.

На місце поліцейські одразу ж викликали слідчо-оперативну групу. Слідчі задокументували кримінальне правопорушення, грошові кошти вилучили. Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до чотирьох років позбавлення волі. Досудове слідство триває.

Окрім цього, поліцейські склали на чоловіка адміністративний протокол за ст. 173-2 (Вчинення домашнього насильства) Кодексу України про адміністративні правопорушення та передали на розгляд суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ккк Показати IP 5 Травня 2021 13:34
ООО, тут , певно, хлопцям показники потрібно було підтягувати для премій.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus